Srbin opljačkao Manuela Nojera!

U Minhenu je uhapšen srpski državljanin koji se sumnjiči za više stotina pljački i razbojništava, među kojima je i upad u kuću fudbalera Bajerna Manuela Nojera.

Svijet 19.09.2014 | 21:41
Srbin opljačkao Manuela Nojera!

Drski lopov odneo je poznatom sportisti nakit i satove, vredne više desetina hiljada evra. Jedan od Nojerovih ručnih satova pronađen je u Šapcu.

Prema nezvaničnim informacijama nakiti i satovi su pronađeni u akciji nemačke policije kod devojke ovog razbojnika koja živi u gradu u Mačvi.

Na teritoriji Šapca pronađen je deo nakita kao i satovi koji pripadaju Nojeru. Kada policija budu završile posao tačno će se znati ko je sve bio meta drskih lopova.
Inače pre nekoliko meseci pripadnici policije Srbije, Nemačke i Švajcarske uhapsili su višečlanu kriminalnu grupu koja se bavila pljačkama juvelirnica i zlatara po zapadnoj Evropi.

U koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, aprila ove godine u Srbiji pripadnici MUP Srbije uhapsili su četvorku koja se sumnjiči da je organizovala ovu pljačkašku družinu od 18 članova.

Prema nekim procenama, ovaj srpski državljanin rodom iz mačvanskog kraja iza sebe je imao skoro hiljadu upada u stanove i kuće iz kojih je odnosio dragocenosti. U ovom trenutku nemačka policija radi na identifikovanju svih tih objekata i pronalaženju ukradenih stvari.

Prvi golman minhenskog bajerna Nojer našao se na meti lopova novembra 2011. godine. Tamošnji mediji su objavili da je fudbaler opljačkan dok je spavao, a pored njega je bila devojka Katrin. razbojnik je ušao kroz prozor i odneo više hiljada evra, nakit i satove.

Na meti lopova bili su i Patrik Helmes nekadašnji igrač Bajera iz Leverkuzena i Volfsburga kome je iz garaže ukraden porše. Bivši as Šalkea Ivan Rakitić, sada prvotimac Barselone koji je ostao bez stvari vrednih desetine hiljada evra do bivšeg trenera reprezentacije Grčke Ota Rehagela.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Patriota

20.09.2014 07:27

A naslov ste izabrali;lopov je lopov bio on Srbin, Hrvat, Musliman, Šiptar pa i moj brat... tu nema razlike.

ODGOVORITE
Name

nina

20.09.2014 22:01

Naglasite da je SRBIN...ostali svoje kriju a vi se hvalite i crnite nas...SRAMOTA ZA NAS SRBE SVOJ PROTIV SVOG

ODGOVORITE
Name

Boki

21.09.2014 10:30

Nek su objavili i treba tako stara je poslovica cisti prvo svoje dvoriste

ODGOVORITE