Lalatović se pokajao

"Pribojavao sam se veće kazne, nije smelo ono da mi se desi", priznaje, ipak, trener Zvezde prisećajući se zbivanja u Kruševcu.

Fudbal 19.09.2014 | 17:45
Lalatović se pokajao

Sudijska nepravda? I Sudijska komisija FSS kaže da je Dejan Santrač oštetio Crvenu zvezdu za penal na gostovanju kod Napretka pre nedelju dana. Ali, da li je ona jedini razlog neuspeha beogradskog tima da slavi u Kruševcu? I trener Nenad Lalatović priznaje da je dobao deo krivice na njegovim igračima.
"U Kruševcu smo odigrali najgori meč u sezoni", iskren je Lalatović na konferenciji za novinare uoči susreta sa Novim Pazarom u šestom kolu Superlige (subota, 18 sati u Ljutice Bogdana) na kojem će crveno-beli morati da pokažu mnogo bolje lice.
"Svaka utakmica je sve teža. Novi Pazar je promenio trenera što će podići ekipu. Imaju dobar i iskusan tim. Žele da nas iznenade, ali to im sigurno nećemo dozvoliti. Hoćemo da ispravimo grešku iz prošlog kola".

Lalatović se osvrnuo i na njegovu neprimerenu reakciju na provokacije sa stribina stadiona pod Bagdalom, te na kasnije isključeje, te kaznu Zajednice superligaša od 200.000 dinara i tri meča suspenzije, uslovno na godinu dana. Šef struke Zvezde svestan je da je igračima dao loš primer i da je pogrešio.
"Pribojavao sam se veće kazne. Napravio sam ispad koji nije smeo da mi se desi. Bio sam isprovociran zbog nedosuđenog penala za nas u poslednjem minutu. Domaći navijači su me pogodili upaljačem u glavu, pljuvali me, vređali su mi i decu. A kada osetite miris piva, ne možete da se iskontrolišete", naveo je Lalatović.

Mladi golman Zvezde Predrag Rajković kratko je rekao da je Novi Pazar nezgodan rival.
"Uprkos tome, verujemo da ćemo pobediti i osvojiti nova tri boda. Ima nekoliko dobrih pojedinaca. Ipak, ako od početka uđemo jako u meč, bodovi neće izostati. Želim da i u ovom meču sačuvam mrežu, ali i da pokušam da stignem klupski rekord Zvonka Milojevića koji iznosi 980 minuta".

Rajković je dodao je da se vidi da ovoj ekipi mnogo nedostaju dvojica najboljih strelaca Abiole Daude i Dragana Mrđe, kao i kapitena Nenada Milijaša koji su letos napustili ekipu.
"Bio bih najsrećniji kada bi oni bili ovde, ali verujem da će moji saigrači sutra biti efikasni i na očekivanom nivou", zaključio je Rajković.

Zvezda će, inače, sutra biti lišena usluga povređenog Darka Lazića.

Komentari / 0

Ostavite komentar