Džaja nasleđuje Toleta? Da ili ne?

Tomislav Karadžić u šali pozvao legendu Zvezde na dvoboj za mesto predsednika FSS, a bivši predsednik crveno-belih ističe da se neće takmičiti ni sa kim "jer se zna ko je on".

Fudbal 19.09.2014 | 13:15
Džaja nasleđuje Toleta? Da ili ne?

Dragan Džajić navodno bi mogao da bude jedan od kandidata za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Sadašnji prvi čovek FSS Tomislav Karadžić u šali je pozvao Džajića u trku za tu poziciju, ali je legenda crveno-belih izjavio da se neće ni sa kim takmičiti.

"Ne bih prihvatio da se sa nekim takmičim, niti bih ulazio u bilo kakvu trku. Ne zanima me to. Zna se ko sam ja", rekao je za "Sportski žurnal" Džajić i dodao da uprkos tome što "čaršija bruji" njega niko nije predložio za to mesto, niti mu rekao da hoće.

Džajić nije želeo da se bavi ni mogućnošću dolaska na funkciju prvog čoveka srpskog fudbala čak i ukoliko Karadžić podnese ostavku na to mesto.

"Nema potrebe da odgovaram na ta pitanja tipa 'šta bi bilo kad bi bilo'", dodao je Džajić i odbio da komentariše da li srpski fudbal može dalje sa sadašnjim predsednikom FSS.

"Ne volim da licitiram, sa se izjavšnjavam za A ili B opciju. Ne bih ni da govorim o pojedincima, treba razmišljati o sadašnjosti i budućnosti", diplomatski je odgovorio Džajić.

Doskorašnji predsednik crveno-belih osvrnuo se i na lošu klimu koja vlada u srpskom fudbalu. Tvrdi da sve varnice moraju da nestanu u narednih tri nedelje ako se želi dobro reprezentaciji.

"Ovako ne valja. Nemojte da pričamo kako volimo reprezentaciju, a radimo drugačije. Aktuleni rukovodioci bi trebalo da vide šta je u interesu srpskog fudbala. Potrebno je da publika dođe u velikom broju, a da bi se to i dogodilo neophodan je iskren dogovor među vodećima", istakao je Džajić i napomenuo da veruje da postoji prostor za kompromis.

Komentari / 0

Ostavite komentar