LE: Poćetinu se sviđa Partizan!

Trener fudbalera Totenhema, Maurisio Poćetino rekao je da mu se sviđa ekipa Partizana i da očekuje tešku i kvalitetnu utakmicu u Ligi Evrope, večeras od 19 časova.

Fudbal 18.09.2014 | 16:19
LE: Poćetinu se sviđa Partizan!

"Sviđa mi se Partizan. U svim utakmicama koje sam gledao su igrali dobro. Imaju dobru filozofiju, Partizan je uvek imao dobre igrače. Biće vrlo teško pred bučnim navijačima, očekujem veoma kvalitetnu utakmicu", rekao je Poćetino.

Liga Evrope je za Totenhem uvek bila u drugom planu i engleski klub je u tom takmičenju igrao u kombinovanom sastavu, pa u Beograd nisu doputovali Emanuel Adebajor, Deni Rouz, Musa Dembele, Naser Čadli i kapiten Junes Kabul.

"Za mene su svi moji igrači zvezde, tim uvek sastavljam od onih koji mogu da donesu tri boda. Imamo mnogo igrača, ali uvek imamo jak tim, bez obzira što su imena nekad drugačija", istakao je Poćetino.

Da je došao, u centru pažnje bio bi Rouz, koji je pre dve godine bio glavni akter sukoba u Kruševcu, kada je igrao za mladu reprezentaciju Engleske protiv Srbije i tada je dobio crveni karton.

"Znamo šta se dešavalo pre dve godine, ali to je prošlo, na to smo svi zaboravili. Nije doputovao isključivo iz sportskih razloga. Bio je umoran posle utakmice sa Sanderlendom i igranja za nacionalni tim. To je jedini razlog", naveo je trener Totenhema.

Prema njegovim rečima, neizvestan je nastup španskog napadača Roberta Soldada, koji se oporavlja od povrede, a argentinski stručnjak je i dodao da je iskoristio informacije o Partizanu koje je dobio od svog odbrambenog igrača, mladog reprezentativca Srbije Miloša Veljkovića.

"Veljković je dobar mladi igrač, možda će zaigrati. Naravno, iskoristili smo informacije i njegovo znanje koje ima o klubu. Ne mnogo, ali smo iskoristili", rekao je Poketino.

Najnovije pojačanje Totenhema Benžamin Stambuli, koji je u finišu prelaznog roka došao iz Monpeljea, kazao je da će njegova ekipa ići na pobedu protiv Partizana.

"Partizan je vrlo dobar tim, znamo da dobro igra u domaćem prvenstvu. Biće teška utakmica i očekujem veliku borbu, a mi idemo na pobedu kao i na svakoj utakmici", rekao je Stambuli.

Komentari / 0

Ostavite komentar