Murinjo u Čelsiju još 10 godina!

Izvršni direktor Čelsija Ron Gurlej rekao je da uprava kluba želi da menadžer Žoze Murinjo ostane deset godina u tom klubu.

Fudbal 18.09.2014 | 15:09
Murinjo u Čelsiju još 10 godina!

Portugalac se pre godinu dana vratio u Čelsi iz madridskog Reala, a sa "plavcima" je potpisao ugovor do leta 2017.

"Sjajno je kada vidite da je Murino opet tu. Dobro ga poznajem, a on poznaje Čelsi. Žoze zna i kako da postavi prema novinarima, za razliku od nekih njegovih prethodnika. On ume da skine pritisak sa igrača. Čelsi sa njim samo može da napreduje", rekao je Gurlej.

Ekipa sa Stamford Bridža odlično je počela sezonu i zabeležila maksimalan učinak u prva četiri kola. Gurlej je objasnio i da je Čelsi u letnjem prelaznom roku igrače dovodio isključivo novcem koji je zaradio od prodaje fudbalera

"Ovo je prvi put da smo radili tako. Moramo da vodimo računa o svakom peniju zbog finansijskog fer-pleja. Trenutno smo, što se tiče finansija, u veoma dobroj situaciji", zaključio je Murinjo.

Čelsi je u letnjem prelaznom roku prodao Davida Luiza Pari Sen Žermenu, Demba Ba otišao je u Bešiktaš, a Romelu Lukaku u Everton. Takođe, "plavci" su naplatili i pozajmicu Fernanda Toresa italijanskom Milanu.

Klub sa Stamford Bridža u istom periodu sa pozajmice je vratio Tiboa Kurtou iz madridskog Atletika, a od te ekipe kupio je Dijega Kostu i Felipea Luisa.

Iz Barselone je došao Sesk Fabregas, a u smiraj prelaznom roka za Čelsi je potpisao i Loik Remi, bivši član Kvins Park Rendžersa.

Komentari / 0

Ostavite komentar