Kakve penise žene zapravo vole?

Novo istraživanje savršeno objašnjava pojam penisa koji je idealan u svakom smislu.

Zanimljivosti 17.09.2014 | 16:11
Kakve penise žene zapravo vole?

Vjerovali ili ne, djevojke preferiraju različite vrste penisa, zavisno od situacije.

Jedno istraživanje je pokazalo da žene preferiraju penise malo veće od prosjeka za usputni seks, ali i za dugogodišnju. Kada se govori o seksu za jednu noć, žene preferiraju nešto veće penise, ali u obimu, ne dužini. U onome što zvuči kao fascinantno čudna studija, 41 dama imala je zadatak da pogleda penise napravljene 3D printerima koji su varirali  od 10 centimetara u dužini i 6 centimetara u obimu, do 21 centimetra u dužini i čak 17 centimetara u obimu, piše Telegraf.

Nakon što su ih vidjele, trebale su da odaberu jedan model penisa kojeg bi željele kod jednokratnog partnera i jednog za stalnu vezu. U prosjeku je idealan obim penisa za jednokratne partnere bio veći nego idealni penis za duge veze, ali dužina je za oboje bila oko 16 centimetara. I to nije jedini fascinantan podatak koji je izašao iz ove čudne studije.

Ispada da žene nisu dobre u prisjećanju dužine penisa koje su već vidjele.

U drugom dijelu studije, ženama su dali jedan model penisa koji su pregledale 30 sekundi prije nego što su ga vratile.

Zatim su ih zamolili da od 33 modela koja su im bila ponuđena, odaberu jedan i to odmah ili 10 minuta kasnije. Žene koje su potrošile više vremena na gledanje, najčešće su odabrale veće penise nego što su odabrale na početku.

Ovo samo pokazuje da ne postoji normalan penis i to je u redu. Jedan može biti potpuno savršen za jednu osobu, dok drugi može biti savršen za drugu osobu.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

srbin

17.09.2014 17:40

Uh dobro je, mislio sam da mi je mali.

ODGOVORITE
Name

gavro

18.09.2014 20:08

one vole sve samo nek je penis.

ODGOVORITE
Name

Ovako

20.09.2014 07:28

Nije "trebale su" nego "trebalo je".

ODGOVORITE