Zvezda zove srebrnog Jovića

Srebrni reprezentativac Srbije mogao bi da nastavi karijeru na Malom Kalemegdanu.

Košarka 17.09.2014 | 18:30
Zvezda zove srebrnog Jovića

Stefan Jović nikako da se probudi... Odsanjao je najlepši san u karijeri osvajanjem srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Španiji, a sada merka ponude o tome gde će nastaviti karijeru.
Jović kaže da su ga već kontaktirali iz Crvene zvezda, ali da ima ponuda i iz inostranstva.

"Kako mi je rekao trener Miroslav Nikolić realno je da će se Radnički ugasiti, tako da sam bez kluba. Baš sam dobio sms poruku da sam na korak od prelaska u Crvenu zvezdu. Ali, niko od menadžera mi još uvek nije rekao ništa konkretno. Znam za interesovanje crveno–belih, ali još uvek nisu počeli konkretni pregovori. Postoje i neke opcije da odem u inostranstvo, tako da će se veoma brzo znati epilog. Prema poslednjim informacijama do znaću gde idemdo kraja nedelje", izjavio je za "Žurnal" Jović.

On ne krije da navija za Zvezdu, a podrška koju ju je pružio tom klubu na društvenim mrežama koštala ga je svojevremeno i kapitenske trake Radničkog. Ipak, Jović kaže da će odluka o tome gde će igrati zavisiti od nekih drugih stvari.

"Od malih nogu sam uz Crvenu zvezdu, uvek sam više voleo te vedrije boje. Ali, što se tiče tog slučaja oko trake, to nije bila podrška Zvezdi, već neka interna šala sa drugovima iz osnovne škole. Ipak, to je sada manje bitno. Bitnije mi je da pronađem klub u kojem ću imati dosta prostora i priliku da dalje napredujem. Nema dileme da je Evroliga primamljiva, ali ključno je da imam prostora", dodao je talentovani bek reprezentacije Srbije.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

dejanpd

17.09.2014 19:54

Ovo na kraju zvuči kao pravdanje. A velika je šteta ako ne ode u zvezdu, prostora će sígurno biti,tim igra na 4 fronta, puno je utakmica i to kakvih utakmica, biće sa svojima,agigrati Evroligu. Najveca bi greska bila otici vani u ekipu punu zvjezda. Navijas za Zvezdu, zelis igrati, puna dvorana, jake utakmice, para ima, a i kod kuce si-u Srbiji vicesampionu svjeta!

ODGOVORITE