Pet odjevnih komada za prelazni period

Pošto će se uskoro spustiti temperature, počeli smo da razmišljamo o garderobi za prelazni period koju prosto obožavam. Tada možete da nosite sve – kako komade iz letnje kolekcije tako i po koji iz zimske. Danas vam otkrivamo 5 odevnih komada za prelazni period…

Moda i ljepota 15.09.2014 | 13:31
Pet odjevnih komada za prelazni period

1. Karirana košulja - Popularna je i ove godine i prosto je kao stvorena za prelazne periode! Sjajno ide uz džins, može da se prilagodi svakom stilu i apsolutno je udobna i nosiva. Možete naći one od tanjih materijala koje bez problema možete da obučete i leti uz suknjicu ili šorts, a uz farmerke i džemperak idealno će upotpuniti vaš izgled za malo hladnije dane. Izaberite neku u bojama koje će se najbolje uklapati uz vašu garderobu i spremne ste za dane koji stižu!

2. Bajkerska jakna - Bajkerske kožne jakne su modna klasika! Tokom toplijih dana je obucite preko majice bez rukava, dok u hladnijem periodu možete da pravite slojeve sa dužom tunikom i džemperom na raskopčavanje, a tu su i ešarpe kao modni detalj. Izgledaćete mladalački i moderno. Kožna jakna je definitivno odevni komad za koji ne treba da žalite pare!

3. Kratke čizme - Kratke čizme od prevrnute kože možete da nosite čak i leti. Izgledaće super seksi uz teksas šorts ili letnju haljinu, a fenomenalne su i kao obuća za prelazni period. Odlično će se uklopiti uz farmerke i celom izgledu dati jedan gradski šik momenat. Nabavite jedan par u krem neutralnoj boji i ne brinite o tome šta ćete obuvati u narednom periodu!

4. Fedora ili šešir širokog oboda - Naravno, šeširi su zaštitni znak leta, ali postoje i oni koji se mogu sjajno uklopiti i uz kombinacije za hladnije dane. Leti ih nosite uz lepršave haljinice, a zimi uz farmerke i košulju. Dobićete jedan šik šmek svojih kombinacija.

5. Ešarpa sa printom - Nezamenljiv modni detalj! Tokom toplijih dana ih nosite uz majicu na bretele i lepršavu suknju, a kada zahladni ukombinujte je sa farmerkama i bajkerskom jaknom. Idealna je za slojevito oblačenje i upotpuniće bukvalno svaku kombinaciju! 

Komentari / 0

Ostavite komentar