Čanković na čelu BORS-a priželjkuje Savčića

Boračka organizacija Republike Srpske je veoma važna organizacija, ne samo za svoje članstvo nego i za samu Srpsku.

Republika Srpska 01.09.2014 | 19:17
Čanković na čelu BORS-a priželjkuje Savčića

Cijelo društvo i ustanove RS treba da uvažavaju i da budu zahvalne za ono što je njeno članstvo u toku odbrambeno-otadžbinskog rata uradilo, a to je odbrana Republike Srpske.

Iz tih razloga, kao i iz činjenice da je članstvo Pokreta „Izbor je naš“ iz boračke populacije, a njegov predsjednik je RVI, Pokret crpi legitimitet da se oglasi povodom izbora predsjednika Boračke organizacije.

Nesumnjivo je da su prethodna rukovodstva BORS-a uz pomoć ustanova RS mnogo učinila za borce, međutim sigurno je moglo i više. Ozbiljni problemi Boračke organizacije su neki pojedinci iz rukovodstva koji ponekad lične i stranačke interese stavljaju iznad interesa BORS-a, kao i lažni borci, lažni ratni vojni invalidi, pa čak i lažne porodice poginulih.

Upravo, izbor novog predsjednika BORS-a daje priliku da se isprave i gore navedene greške, kako bi članstvo moglo u potpunosti ostvarivati svoja prava, a Boračka organizacija Republike Srpske imala veći ugled i uticaj.

Zato Pokret svoj „glas“ za izbor predsjednika BORS-a daje generalu Milomiru Savčiću, čovjeku kojeg znamo kao hrabrog, poštenog i sposobnog.

Dva puta je ranjavan u odbrambeno-otadžbinskom ratu i aktivno je učestvovao u odbrani prvog predsjednika Republike Srpske dr Radovana Karadžića. Ovim ni na koji način ne umanjujemo dobre osobine koje imaju druga dva kandidata, Vlado Živković i Mihajlo Parađina, za koje mislimo da će i dalje da daju svoj doprinos uspješnom radu Boračke organizacije.

Saopštenje: Srbski narodni pokret - Izbor je naš

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

ОКСИГЕН

01.09.2014 18:25

Људи, овај Чанковић је Бајин човјек 100%... Док није прешао у Бајин табор ја сам га доживљавао као искрног човјека и патриоту. Овако је показао своје право лице...продао се Баји за уговор за прање службених аута МУП- и НСРС... И, ућутао... Зато више ове његове небулозе нису релевантне...

ODGOVORITE
Name

ĐURĐA I M

01.09.2014 18:31

ČANKOVIĆ DODIKOVA PUDLICA ZVANA PREKINEZER,LAJE SAMO KAD MU GAZDA KAŽE.

ODGOVORITE
Name

Република Српска

02.09.2014 10:55

Одличан избор Чанковићу, и ја му дајем глас!

ODGOVORITE