Lovernj presudio Srbiji

Košarkaša reprezentacija Srbije poražena je od Francuske sa 72:71 u 2. kolu A grupe Mundobasketa u Španiji.

Košarka 31.08.2014 | 17:16
Lovernj presudio Srbiji

U dramatičnoj završnici Srbija nije uspela da ostvari pobedu, a Francuzima je trijumf doneo Žofri Lovernj sa linije slobodnih bacanja sekund pre kraja.

Ekipa Aleksandra Đorđevića odlično je otvorila duel, imala je prednost u većem delu, u nekim trenucima i dvocifrenu, ali Francuzi su se vratili zahvaljujući raspoloženim Batumu i Lovernju i uspeli su da ostvare prvu pobedu nakon poraza od Brazila u subotu.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Milojko-Banja luka

31.08.2014 16:10

Nije Lovernj presudio SRBIJI već sudije nisu zadnja četiri napada svirali ličnu nama u korist, a zadnji napad nije bio faul nad Lovernjom tako da izdajice i sudije srušiše našu zlatnu generaciju kao i u Turskoj na svetskom šampionatu kada smo morali najmanje srebro da uzmemo i kada su svi videli osim sudije da je turski islamista šutao iz auta. Kao sudije nisu videle. Ali pustimo sudije već jednostavno našem sportu su potrebne promjene, Vlade Divac predsednik OK SRBIJE zajedno sa KS Srbije i njihovim predsednikom kao i cjeli DS Đilasom, FS Karadžićem moraju podhitno da odu jer su isti dok jedan protiv drugog neće. Krivi su onda svi i uništiše sport koji nas je prije predstavljao po svjetu sada nas svi priželjkuju za rivala a pre su svi želeli da nas izbjegnu. Đorđević je legenda odličan košarkaš dok je igrao ali ovo danas niđe veze, pa čovjek ne zna da uzme time-out ako ništa drugo da smiri strasti, kada su nas francuzi stigli na 10 razlike. Kasnije i ne znam kojom logikom trener ubacuje Markovića, Katića, Jovića, ne smiruje Boganovića koji će izgleda da bude novi Teo i igraće ili odlično ili katastrofalno. Sredine nema, dakle sudije i svi ovi ali neka sudija. Da su naši manje se opuštali zajedno sa trenerom bili bi mi i pobjednici rukovodstvo svih saveza i OK mora otići i tačka.

ODGOVORITE
Name

Knjaz Milos

31.08.2014 16:47

Neki dan rekoh ovdje u jednom clanku po naslovu (otprilike): Izginucemo na terenu!!!! da cim tako kazu nece nam biti dobro... I bio sam u pravu... Suti i gledaj i igraj tako da pobijedis, pusti se tog "ginucemo"....

ODGOVORITE