Tadić: Nikolićeva izjava za primjer

Kada je riječ o predstojećim opštim izborima javnost prati i signale iz Srbije i čeka da li će tamošnja vlast, poput prethodnh vladajućih garnitura pružiti podršku nekoj od ovdašnjih političkih stranaka.

Republika Srpska 29.08.2014 | 20:41
Tadić: Nikolićeva izjava za primjer

S tim u vezi s velikom pažnjom pratio se intervju predsjednika Srbije Tomislava Nikolića. On je sinoć za FTV rekao da se neće miješati u izbore u Republici Srpskoj i BiH, jer je, kako je istakao, na svojoj koži osjetio šta to znači.

Nikolićevu izjavu, predsjednički kandidat i potpredsjednik SDS-a Ognjen Tadić ocjenjuje kao mudru.

“Način na koji je on saopštio kakvo iskustvo ima sa nekim od političara iz Republike Srpske koji su se uplitali u izborni proces u Srbiji, i na prljav i ružan način govorili o njemu i njegovoj stranci, a da pri tome gospodin Nikolić nije izgubio dostojanstvo pa da pada u istu vatru već da se zaista ponaša onako kao što je obećao građanima je primjer kako i mi sutra trebamo da radimo” smatra Tadić.

On je još dodao da, ukoliko mu građani Srpske ukažu povjerenje, i postane predsjednik Srpske, neće se, miješati u izborne procese van granica Srpske.

“Nikada se neću miješati u izborni proces u Srbiji, niti u Federaciji, niti bilo kom drugom mjestu. U tom slučaju, imam obavezu prije svega prema građanima Republike Srpske, i čuvaću se onih odredaba Ustava koje me na to obavezuju”, zaključio je Tadić.

BN TV

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

mudri

29.08.2014 20:13

Tadic svakim danom sve vise dokazuje da je zreo i mudar politicar dostojan toga da bude predsjednik Republike Srpske. Svaka cast.

ODGOVORITE
Name

Vaske

29.08.2014 20:51

Idemo Ognjene zajedno do pobjede. OKTOBAR

ODGOVORITE
Name

vesna

29.08.2014 20:58

svaka Vam cast gospodine Tadicu, cuvati, stititi, braniti svoje - ne petljati nosinger tamo gdje mu nije mjesto, a ponajmanje ne varati/krasti svoj narod, a onda traziti podrsku, i busati se u prsa kao da je RS i svi mi u njoj vlasnistvo jednog covjeka - baje. Nema smisla. Dosta je "gazdovanja", hocemo hljeb u rukama, hocemo obrazovane mlade ljude u preduzecima, hoocemo PROMJENE! Za SDS, bar sto se mene tice.

ODGOVORITE
Name

treba bolje

29.08.2014 20:59

Ognjene sa srecom da bude kada preuzmes vlast, da budes pravedan i normalan kakav i jesi. Da ne radis sto su oni radili i zgadili se svima, pa niko sa njima ne kontaktira niti ih bilo gdje zove. Ti znas da te vlast Srbije cijeni i postuje i jedva ceka da saraduje sa tobom i Bosicem - premijerom. To je svima jasno. Niko ne zeli da se valja u njihovom blatu i spusta na njihov nivo ponasanja, jednostavno ih svi ignorisu.

ODGOVORITE
Name

Oko sokolovo

29.08.2014 21:56

Eh, nije lako biti balkanski političar... Šešelj bi pljunuo istinu, ne bi trepnuo...Pa kome se svidjelo kome ne. Ono što ja naslućujem, ni malo mi se ne dopada.

ODGOVORITE
Name

Mia

29.08.2014 22:04

Tadić je za razliku od Baje, obrazovan, elokventan, miran, a opet jasan i glasan. Zna kako da spasi ovu državu, zna šta treba, šta ne. Ne obećava kule i gradove, a opet znamo da je on taj na koga možemo da se oslonimo. Svaka čast.

ODGOVORITE
Name

Rubin

30.08.2014 07:17

Iz blata ,u kojesu nas gurali 9 godina,i uspjeli maksimalno u tome,sada nam viri samo glava,i jedva uspijevamo da dišemo.Ovaj čovjek,Tadić Ognjen,svakodnevno uliva povjerenje i nadu da nećemo potonuti do dna.Nema on čarobni štapić,ali čim presiječe krađu,ostalo će sve biti lakše.Zato,podrška Tadiću u oktobru,i Bosiću,naravno.

ODGOVORITE