Imaju sve, fale im samo neženje

Dok sela u Srbiji tragaju za devojkama koje žele da se udaju za brojne neženje i da tu i ostanu, u selu Noiva do Kordeiro na jugo-istoku Brazila situacija je obrnuta. Žene su uputile apel da su im potrebni momci za brak!

Zanimljivosti 29.08.2014 | 18:12
 Imaju sve, fale im samo neženje

Potencijalni prosci bi trebali da dođu u mesto gde živi više od 600 Brazilki koje većinom imaju između 20 i 35 godina

Potrebno je samo da prihvate činjenicu da ulaze u svet žena, gde vladaju njihova pravila. Tamošnje žene kažu da je tako mnogo bolje!

- Žene mnogo toga rade bolje od muškaraca. Naše selo je lepše, organizovanije i harmoničnije nego da njime vladaju muškarci. Delimo sve - čak i zemljište. Sukobe rešavamo kompromisom. Ne takmičimo se ni sa kim. Vlada pravilo "sve za jednu, jedna za sve" - priča za britanski Dejli mejl 49-ogodišnja Rozalija Fernandeš.

Ona dodaje da je celo selo doprinelo da se kupi TV velikog ekrana kako bi mogli zajedno da gledaju sapunice (možda je to veći "problem" nego prihvatanje ženskih pravila - najsvežije južnoameričke serije).

Brazilke kažu da imaju samo jedan problem - manjak muškaraca! O tome svedoči i Nelma Fernandeš (23 godine) za koju svi kažu da je izuzetno lepa.

- Ovde, jedini muškarci koje mi, slobodne žene, srećemo, ili su već oženjeni ili su naši rođaci. Svi smo ovde u srodstvu. Odavno nisam poljubila nijednog muškarca. Sanjamo da se zaljubimo i udamo. Ali, volimo svoj život ovde i ne želimo da se odselimo u grad kako bi smo sebi tražile muža - priča Nelma.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Harembaša

30.08.2014 07:27

Heheheheehe, to ko neki harem?

ODGOVORITE
Name

sengy

02.09.2014 16:26

I tata bi sine :))))

ODGOVORITE
Name

Zdravkan

04.09.2014 09:31

Stavite mene na spisak ja bi prvi da probam, pa šta bude... Imali neki tel. kako stupiti u kontakt :-D

ODGOVORITE