I u teškoćama bilježimo uspjehe

U okviru obilježavanja slave opštine Pale, večeras je održana svečana sjednica Skupštine.

Republika Srpska 27.08.2014 | 22:06
I u teškoćama bilježimo uspjehe

Predsjednik Skupštine opštine Pale Miroslav Brčkalo, govoreći na svečanoj sjednici o periodu između dvije slave, naglasio je da i pored teških uslova u kojima se nalaze sve lokalne zajednice na području Republike Srpske, ova opština ima brojne razloge za zadovoljstvo, jer posluje pozitivno.

Na svečanoj sjednici Skupštine opštine dodjeljena su i priznanja zaslužnim kolektivima i pojedincima Pala.

Nagrade su dobili humanitarna organizacija “World Vision” za doprinos u realizaciji mnogih humanitarnih projekata na području opštine, Guslarsko društvo “Starina Novak” za očuvanje tradicije i opštinski odbor Crvenog krsta Pale za nesebičnu pomoć stanovništvu ugroženom od poplava jer su organizovali niz humanitarnih aktivnosti.

Nagrađena je i Mira Kablar za doprinos u afirmaciji sporta, Vladimir Stanišić kao osnivač sajta “Palelajv”, kao i Dragomir Jovanović za doprinos razvoju obrazovanja na području opštine.

Opština Pale sutra će lomljenjem slavskog kolača, prigodnim kulturnim programom, kao i polaganjem vijenaca poginulim borcima otadžbinskog rata na centralnom spomen obilježju obilježiti krsnu slavu Uspenje Presvete Bogorodice.

BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Gost

27.08.2014 21:23

Odgovoran i korektan politicar! Osoba koja zasluzuje povjerenje na izborima!

ODGOVORITE