Ubila švalera pred sinom!

Bijeljinska policija rasvetlila nesvakidašnji zločin u gradu u Semberiji. Rada Todorović (41) nožem izbola Dragoljuba Vidovića (56), sa kojim je bila u vezi.

Republika Srpska 28.08.2014 | 08:27
Ubila švalera pred sinom!

Dragoljuba Vidovića (56) iz Bijeljine, koji je nestao 18. avgusta, kako se u sredu ispostavilo, ubila je sugrađanka Rada Todorović (41)!

Njegovo telo pronađeno je u utorak u neposrednoj blizini šljunkare na Pavlovića mostu, a sumnja se ga je ubila upravo Rada, sa kojom je bio u višegodišnjoj ljubavnoj i poslovnoj vezi.

Saučesnik u ovom zločinu bio je Radin sin Mladen (24), koji je, u međuvremenu, sa majkom uhapšen.

Vidovićev nestanak prijavljen je 21. avgusta Centru javne bezbednosti u Bijeljini, a njegovi ukućani su izjavili da je otišao od kuće tri dana ranije, u nepoznatom pravcu.

Dragoljubovo beživotno telo pronašao je u ponedeljak jedan sugrađanin i dojavio policiji da se mrtav muškarac nalazi u blizini šljunkare na Pavlovića putu. Prema nezvaničnim saznanjima „Novosti“, Rada je navodno htela da prekine sve veze sa Dragoljubom, ali se on sa tim nije mirio.

"Dragoljub je tog dana došao pred Radinu kuću, kao i nekoliko puta ranije, da po svaku cenu nastavi vezu s njom, ali je žena bila izričita i čvrsto je odlučila da mu kaže zbogom za sva vremena", priča dobro upućeni sagovornik „Novosti“.

Utvrđuje se uloga njenog sina Mladena, koji je, izgleda, pokušao da ih razdvoji, ali bez uspeha.

U jednom trenutku počela je žestoka svađa, pa fizički obračun. Sevnuo je nož, a ubod je bio smrtonosan za Dragoljuba.

Kada su videli da je Vidović mrtav, majka i sin su se, kako se pretpostavlja, udružili da sakriju zločin. Rada je, navodno, uzela „golf“ od rođaka i odvezla, sa sinom, Dragoljubovo beživotno telo na šljunkaru.

Po naredbi tužioca, urađena je obdukcija kojom je utvrđeno da je Vidovićeva smrt nastupila nasilnim putem, najverovatnije ubodima oštrog predmeta.

"Policijski službenici iz Bijeljine, po nadzoru i uz koordinaciju tužioca Okružnog tužilaštva, obradili su više osoba, a uhapsili su dve kao moguće počinioce tog krivičnog dela", rekla nam je Aleksandra Simojlović, portparolka CJB MUP RS u Bijeljini.

Po naredbi Okružnog suda pretresene su kuće koje koriste osumnjičeni. Pretresanjem su pronađeni predmeti koji se dovode u vezu sa izvršenjem teškog ubistva.

Policija je, kako saznajemo, pronašla i „golf“ i nož kojim je ubijen Vidović. Dragoljub je u sredu sahranjen na mesnom groblju u selu Piperci, između Bijeljine i Brčkog.

ZAJEDNO NA POSLU

Rada Todorović bila je dugogodišnji aktivista i funkcioner gradskog odbora Socijalističke partije Republike Srpske, koji je u međuvremenu napustila. Vidović je bio član Gradskog odbora i Izvršnog odbora ove stranke, a njih dvoje su najpre radili u bijeljinskom „Meso produktu“.

Vidović je, kako saznajemo, bio na čelu tog preduzeća, a potom su on i Todorovićeva imali zajedničku klanicu u Brezovom Polju kod Bijeljine.

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Crni

28.08.2014 04:43

Došlo vrijeme da nemožeš biti ni švaler više :)

ODGOVORITE
Name

Radivoje

28.08.2014 07:01

Eto vidite ko nam vodi partije, Svuda je tako, Tesko Narodu.

ODGOVORITE
Name

Socijalisti

29.08.2014 08:19

Rada Todorović je isključena iz Socijalističke partije. Isto kao Vlado Simić, jer su oni jedna duša a dva tijela.

ODGOVORITE
Name

beg

29.08.2014 08:55

Alo pulen Crvenog Djokica, ne palamudi!!!

ODGOVORITE
Name

Veljko

29.08.2014 18:00

Zlocin je najgore rjesenje

ODGOVORITE
Name

e moj dragoljube

29.08.2014 18:27

i meni je jada nazadao , ali kao tebi nije . bogami moram paziti . šta će ti bolan ona dosta mlađa i još ima sina . kad tad će se na tebe okrenuti , jer većina sinova slijepo mater slušaju .

ODGOVORITE