Šou Bijonse, nagrada za Majli!

Dodela MTV nagrada kao i uvek privlači mnogo pažnje što publike, što medija, što samih učesnika. Pored prilike da se predstave u ekstravagantim, a ponekad i šokantnim kreacijama, dodela MTV nagrada je
prilika da se sumiraju utisci i dodele nagrade za najbolje u predhodnoj godini.

Zabava 25.08.2014 | 18:55
Šou Bijonse, nagrada za Majli!

Prestižnu nagradu za spot godine ponela je Majli Sajrus za pesmu "Wrecking Ball".  U konkurenciji su pored Majli bili još i Igi Azalea i Čarli XCX , Bijonse i Jay Z sa pesmom "Drunk in Love", zarazni pop fenomen "Happy" Farela Vilijamsa, i Sia i "Chandelier".

Spot koji je Majli doneo MTV nagradu za video godine predmet je sprdnje na internetu od trenutka kada se pojavio. Njeno ljujljanje na građevinskoj kugli za demoliranje su mnogi su imitirali, a ubrzo po objavljivanju spota internet su preplavile brojne parodije.

Nagrada za najbolji hiphop video otišla je u Drejkove ruke za pesmu "Hold On (We're Going Home)", nagrada za najbolji video muškog izvođača Edu Širanu, najbolji video u "ženskoj kategoriji" pripao je Keti Peri, dok je nagradu za najbolje efekte dobio bend OK Go za "The Writing's On the Wall".

Opšti utisak ja da je Bijonse svojim nastupom spasila šou. Ona je nastupila na pred sam kraj šoua koji je mnoge razočarao, u jednodelnom kostimu sa kristalima. Na bini u jednom trenutku se pojavio i njen suprug reper Džej zi sa njihovom ćerkicom Blu Ajvi. Uprkos sve češćim navodima medija da se razvode najpopularniji par šou biznisa pred svima prisutnim i više milona gledalaca kraj malih ekrana sočno su se
poljubili na bini a Bejonse je svom suprugu izjavila ljubav.

Doderli nagrada kao i obično prisustvova je veliki broj svetskih zvezda, ali najveću pažnju fotografa na crvrnom tepihu privukla je Kim Kardašijan koja je došla u društvu mlađih sestara.

Komentari / 0

Ostavite komentar