Severina rasplakala kralja bakra

Milan Popović nije uspeo da sakrije suze dok je pričao o razdvojenosti od sina.

Srbija 25.08.2014 | 14:15
Severina rasplakala kralja bakra

Kralj bakra, kako su ga mediji nazivali dok se zabavljao sa pevačicom Severinom Vučković, odgovarao je na pitanja novinara zagrebačkog "Jutarnjeg lista" i nije izdržao da ne zaplače.  Na pitanje kako se oseća posle godinu dana bitke za detetom, Milan je odgovorio u stilu Severinine pesme "Šta me sad pitaš šta mi je".

- Da li sam ljut i besan, razočaran majkom našeg deteta, Severinom? Ili sam samo tužan zbog toga što čini sve da bih bio što manje s našim detetom? Ne znam… Samo znam da moji susreti s malim Aleksandrom i njegove ručice kojima me zagrli i kada kaže 'moj tata', izbrišu sve ostale emocije… i ja vidim samo svetlo u liku svoga deteta koje izbriše sve ružne stvari…On je takođe rekao da nije on kriv što suđenja traju već godinu dana, i da samo želi da sina viđa češće.

- Tražio sam da mi se dopusti da sina viđam dva puta mesečno po pet dana. Stvari su jasne. Ja uglavnom živim u Beogradu, a naš sin s majkom u Zagrebu. Sada izračunajte koliko će zaista trajati i kako će izgledati ti naši susreti. U petak ujutro iz Beograda ću doputovati u Zagreb, proći tih 440 kilometara, preuzeti Aleksandra, pa se vratiti s njim u Beograd. Praktično ćemo izgubiti jedan dan na putu, provesti subotu zajedno, a potom u nedelju ga opet vozim majci u Zagreb. Zbog toga što živim u drugoj državi, to nije dobro rešenje za malo dete. Ne znam šta da vam kažem. Da budem sa sinom najvažnije mi je u životu, i sve ću ispoštovati, ali mi je žao što majka mog deteta čini sve da provedem što manje vremena s njim. To nije dobro ni za njega.A onda se i našalio malo.Na pitanje, zašto su se stvari oko starateljstva toliko zakomplikovale, on je odgovorio anegdotom.

- Dišpet - kaže kratko. - Našalio sam se juče u apoteci kada sam išao da kupim neke lekove za Aleksandra jer je prehlađen. Proveli smo još deo dana zajedno na brodu i bilo je prekrasno. Mali je s bakom, Severininom majkom, ovde u Splitu pa sam i ja nekoliko dana u Marini Kaštela kako bih sinu bio što bliže. Vozili smo se brodom, što Aleksandar, tatin sin, obožava. Dakle, kupio sam te lekove, a kada me apotekarka pitala trebam li još nešto, našalio sam se na svoj račun i upitao imaju li tablete protiv dišpeta za odrasle osobe.Inače, dok je boravio u Splitu mnogo roditelja mu je prilazilo na ulici, govoreći da izdrži.

U ovom intervjuu kralj bakra je spomenuo i cifru koju lepa Splićanka dobija kao mesečnu alimentaciju, a to je 15.000 kuna. Popoviću nije jasno kako cifra novca na sudu raste, a vreme koje bi trebalo da provede sa detetom se smanjuje.- Pa, pogledajte paradoks da plaćam verovatno najvišu alimentaciju u Hrvatskoj (15 hiljada kuna mesečno), a neprekidno mi smanjuju vreme koje želim da provedem sa sinom. Bogu hvala, imam uspešan posao i dobro zarađujem.

Za vreme Filmskog festivala u Sarajevu, mali Aleksandar je bio prehlađen, ali Seve ipak nije želela da on ostane kod oca.

- Aleksandar je bio kod mene u Beogradu preko vikenda i bio je malo prehlađen. Severinu sam zamolio da produžimo još jedan dan njegovog boravka kod mene dok mali potpuno ne ozdravi, pa da ga onda dovezem kod nje. Nije pristala i ja sam Aleksandra doveo u Split, ona ga je preuzela i nakon dva sata otputovala na Sarajevo Film Festival. Boli me to što se meni kao ocu uskraćuje vreme sa sinom, a on te sate i dane nije ni s majkom, nego s dadiljom ili bakom, jer majka, očito, ima mnogo društvenih obaveza. Dok je bila na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Brazilu, molio sam je da tri dana budem s detetom, ali nije htela. I opet je mali bio s dadiljom, a ja sam čekao 'svoj termin'.A zatim se osvrnuo i na njihovu vezu. Kako kaže, ni on ni Severina nisu želeli da se odreknu karijera, a o braku nije bilo ni pomena kao što su mediji pisali.

-  Severina i ja nikad nismo živeli zajedno - kaže Milan. - Našu vezu je najjednostavnije definisati kao vezu mladića i devojke ili, kako vi kažete, cure i dečka, što pomalo smešno zvuči s obzirom na naše godine. Na početku veze rekao sam Severini kako se ne plašim braka, ali da želim sa ženom s kojom ću se venčati da živim barem godinu dana. Brak je ozbiljna stvar, i za mene je svetinja. Hoću da znam kakva je, zapravo, ta žena s kojom ću zasnovati porodicu i živeti do kraja života. Imao sam svojih poslovnih obaveza, a ni Severina nije htela da zapostavi svoju estradnu karijeru, pa smo se sastajali povremeno, kada bismo uhvatili nekoliko dana koje možemo dac provedemoi zajedno. Nismo živeli zajedno, nismo se verili, a kamoli planirali venčanje tako skoro, kako su mediji najavljivali.

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Luksuz

25.08.2014 13:06

Znao si ti dobro ko je Severina, prije svega svako danas prica ono sto njemu odgovara ,niko neće da prizna greške ???

ODGOVORITE
Name

Kobac

25.08.2014 13:17

Severinu pošalji na moju adresu i ja ću da rješim problem zaboraviće i tebe i njega pa onda uživajte

ODGOVORITE
Name

osnovna skola

25.08.2014 20:55

Pa ova je jedva osnovnu skolu zavrsila a izvlaci pare i pravi budalom "kralja bacra" . Samo se pitam otkud ovome ovakvom toliko bogastvo. I njemu ocigledno nedostaje pola mozga cim je bio sa ovakvom. Nasla krpa zakrpu. Uzgred da pomenem da trebate vidjeti uzivo nju. Mrsavica sa nogicama kao u pinokija,visoka metar i zilet. Ne bi se niko okrenuo za njom ali novinari napravise od nje da je neko. I sta od nje ocekivat nego da mu ne da dijete dok snima svedske akcione filmove.

ODGOVORITE
Name

Zbunjen

25.08.2014 22:36

Da je njemu stvarno stalo da provede sto vise vremena sa sinom,on bi vec u cetvrtak navece bio u Zagrebu,uzeo sobu u nekom hotelu,ili mozda iznajmio kucu/stan-ima para. I onda u petak ujut pokupi djete i u zoloski vrt,Maksimir,kino itd. A ne da ga voza gore-dole po autoputevima. Mozda hoce da pokaze sinu koju makinu od kola tata vozi?

ODGOVORITE
Name

Mihovil

26.08.2014 06:55

Ne znam samo šta je vidio na njoj, poslije onog video uradka na brodu, ja je ni poljubio ne bi a kamo li dijete da imam sa njom.

ODGOVORITE
Name

Zbunjola

26.08.2014 07:42

Nemam pojma o kojem se gospodinu radi ali definitivno nije trebao čačkati mečku.

ODGOVORITE
Name

medo brundo

26.08.2014 12:18

Žao mi je brata rođenog. Plačem zbog njegove naivnosti.

ODGOVORITE
Name

bice

26.08.2014 14:36

pitanje: pa tata, nisi znao da je mama snimala pornice...

ODGOVORITE
Name

z.glisic

26.08.2014 17:23

Moj Milane a zasto tebi da bude bolje nego meni. Pozdrav.

ODGOVORITE