Narod će a ne SNSD restrukturisati vlast

Reagujući na izjavu predsjednika republičkog parlamenta Igora Radojičića da će aktuelna vladajuća garnitura nakon predstojećih izbora ući u reformu vlade u kojoj će se stvoriti ambijent da se na mnogo ozbiljniji način govori o privredi, ekonomiji... šef Kluba poslanika SDS-a u NS Republike Srpske Vukota Govedarica, podsjeća Radojičića da je SNSD 9 godina na vlasti u Srpskoj, i da su za sve to vrijeme, privreda i ekonomija na staklenim nogama.

Republika Srpska 23.08.2014 | 12:30
Narod će a ne SNSD restrukturisati vlast

Iako je SNSD uvjeren u pobjedu na predstojećim parlamentarnim izborima, i u svom maniru, krajnje osiono, daje izjave za medije u kojima to potencira u stilu velikog “gazde RS” i “baje” šef Kluba poslanika SDS-a u Skupštini Srpske Vukota Govedarica kaže da narod ne zaboravlja, i da je itekako svjesan prilika u kojima žive, te da će to pokazati na izborima. Neće SNSD, već narod, restrukturisati vlast, ističe Govedarica, i podsjeća.

“Republika Srpska u svojoj istoriji bilježi najveću nezaposlenost. Republika Srpska u svojoj istoriji ima najveća kreditna zaduženja koja su za ovih devet godina porasla gotovo 4 puta. U Republici Srpskoj po prvi put imamo više penzionera nego radnika” napominje Govedarica.

Jasno je da su teme kao što je privreda i ekonomija u prvom planu svakog ko je na vlasti, ali, da li je to slučaj sa aktuelnom garniturom u Srpskoj, pita Govedarica.

“Ko to danas može da vjeruje SNSD-u kada govori o oporavku privrede, kada je praktično jasno da je SNSD uništio privredu i ekonomiju, koja je danas na staklenim nogama? I Dodik, i Radojičić, i bilo koji drugi visoki funkcioner SNSD-a je pokazao kako vodi RS” kaže Govedarica.

Za sve to vrijeme, kaže Govedarica, SNSD manipuliše, i građane uvjerava da im je dobro, i da je stanje u zemlji zadovoljavajuće, dok istovremeno, perspektivu u zemlji ne vide oni koji su nam najpotrebniji – obrazovani, mladi ljudi.

“Zaboravio je gospodin Radojičić da danas mladi odlaze iz Republike Srpske, i da je svaki deseti građanin već napustio Srpsku i otišao u potrazi za boljim životom”, napominje.

Da nas, pored ostalog, aktuelna vlast svakodnevno čašćava i lošim primjerima nepotizma, ukazuje Govedarica i ističe da je i supruga Igora Radojičića pomoćnik ministra finansija u Vladi Republike Srpske.

BN TV

 

Komentari / 14

Ostavite komentar
Name

Dejan

23.08.2014 10:40

Tako je Vukota. Njih treba podsjetiti ali ne rijecima, vec olovkom na papiru 12.10. Mora im se stati u kraj. Ovaj korov moramo iscupati iz korijena i baciti zajedno sa busenom.

ODGOVORITE
Name

justice

23.08.2014 10:42

Pa ko im sada da glas, treba mu mozak restruktuirati!!!

ODGOVORITE
Name

E,ti je...

23.08.2014 10:44

...sigurno nećeš restruktuirati...govedo...

ODGOVORITE
Name

sofa

23.08.2014 10:49

Ne mozete da se pomirite da ce opet SNSD pobijediti na izborima i jedino vam je ostalo da blatite i pljujete po ljudima. Mislim da ovo stvarno nema smisls i da nije korektno.Pa ljudi svako ima pravo da glasa za koga hoce pa evo sad cemo imati priliku pa bajmo.Narod je i prosle izbore izabrao SNSD pa neka bira i sad.

ODGOVORITE
Name

Sale

23.08.2014 10:57

Ukoliko bi ovi ostali na vlasi otišlo bi još 20% mladih jer mi mladi ne vidimo perspektivu u sadašnjoj vlasti..!!

ODGOVORITE
Name

Oko sokolovo

23.08.2014 11:07

Kratko i jasno. Bravo Vukota! Igor Radojićić se dobro naklepao za tih 9 godina. U njegovu kasu su se samo po osnovu redovnih plata i doprinosa njemu i njegovoj ženi, slile stotine hiljada maraka. Poltron koji je našao sebe u banditskom sistemu korupcije i kriminala, u nečemu što se na Balkanu potpuno pogrešno zove politikom. "Inženjer" koji se svojom strukom nikada nije bavio. Eksera ne zna zakucati, taj "inženjer". Ali se ekser može zakucati u maglu koju je zajeno sa Špirićem, Radmanovićem i Dodikom, ustanovio u Republici Srpskoj.

ODGOVORITE
Name

sta je sa DNS?

23.08.2014 11:15

DNS je najveci gubitnik ovih izbora. Izgubili su dva poslanika koja su dali Sukalu i Djurdjevicu, izgubili su kandidaturu za clana Predsjednistva koju im je oteo SNSD, a sada im Radojicic porucuje da nece dobiti ni obecano mjesto predsjednika Vlade RS ukoliko pobjedi SNSD.

ODGOVORITE
Name

Laki

23.08.2014 11:20

A šta su ovi crveni do sad radili ako misle ući u reformu vlade poslije izbora. Sami sebi daju autogolove.

ODGOVORITE
Name

tupko

23.08.2014 11:29

Nevjwrovatno sta je covjek izgovorio, Igor. Jos se nada pobjedi. Strasno. Jel stvarno moguce da oni ne vide u kakvoj sutuaciji je ovaj narod?

ODGOVORITE
Name

Миа

23.08.2014 12:16

9 година су на власти, 9 година им ваља оваква влада и сада као ће то да мијењају. Причају о привреди и економији јер су од СДС-а чули да ће они то да побољшају. Они сами ни не знају шта у РС не ваља. Допустили су да млади одлазе из државе, да нам је то једини циљ, девет година на тpују и сад као реформа . Боже сачувај. Надам се само да ће након избора на власти бити људи попут Говедарице, јер нас само такви могу спасити.

ODGOVORITE
Name

GASTARBAJTER

23.08.2014 12:37

ZA SADASNJU VLAST CE GLASATI GRADJANI KOJIMA JE DOBRO I KOJI SU ZADOVOLJNI STANJEM U REPUBLICI SRPSKOJ. ZA OPOZICIJU CE GLASATI GRADJANI KOJIMA NIJE DOBRO I KOJI NISU ZADOVOLJNI SADASNJIM STANJEM U ZEMLJI... NEKI GRADJANI NECE IZACI NA IZBORE, JER NE VOLE DA GLASAJU. AKO POSMATRAMO STATISTIKU NA OSNOVU NAVEDENE LOGIKE KOJA JE JASNA, NA IZBORIMA TREBA UBJEDLJIVO DA POBJEDI OPOZICIJA. AKO OPOZICIJA IZGUBI IZBORE, E ONDA OPOZICIONI LIDERI MORAJU ZAUVJEK DA ODU IZ POLITIKE... TO JE LOGIKA DEMOKRARIJE... OVO JE DOBRONAMJERNA PORUKA TADICU, BOSICU I IVANICU DA KONACNO MORAJU DA NESTO KONKRETNO I PLANSKI DA URADE. "LOPOVI KOJIMA SU ZANDARI NA TRAGU SPREMNI SU NA SVE"

ODGOVORITE
Name

HmP78

23.08.2014 12:48

SNSD sigurno izlazi na izbore s parolom: " Obecavamo da cemo se uozbiljiti"

ODGOVORITE
Name

Симпатија

23.08.2014 13:06

Овај СНСД ми је некако симпатичнији кад лупетају о српству (о којем немају појма), некако сам већ навикао, а ово лупетање о економији, пред изборе ме некако много више нервира, па, кога то они у здрав мозак??! Девет година ја чекам да се нешто промијени, да и ја добијем макар приближан посао мојој факултетској дипломи (државни факултет, Унивезитет у БГД, при том није астрофизика, већ хемија!), а не да радим у бутику. Како вас није срамота?!??

ODGOVORITE
Name

ccc

23.08.2014 17:16

Možda su noge staklene ali su ipak noge.

ODGOVORITE