'Pijevci' dovode kapitena Sevilje!

Majkl Doson i Vlad Kirikeš su prošlost Totenhema. Federiko Facio trebalo bi da bude njegova budućnost. Posle neuspelih pregovora sa Viljarealovim, Mateom Musakijom, Pevci su se okrenuli u drugom pravcu i kao metu izdvojili upravo kapitena Sevilje.

Fudbal 22.08.2014 | 14:22
'Pijevci' dovode kapitena Sevilje!

Španski As navodi da je 27-godišnji centralni bek već spakovao kofere i da bi u toku dana trebalo da prođe lekarske preglede na Vajt Hart Lejnu, a potom i parafira ugovor sa Totenhemom.

Ceo transfer će, prema informacijama koje kruže Španijom i Engleskom, Pevce koštati oko 10 miliona evra. Andaluzijskom klubu će, pak, ostati težak zadatak da pronađe zamenu za čoveka koji je tek po odlasku Ivanu Rakitića u Barselonu zadužio kapitensku traku u timu čiji je član već sedam sezona. To što je prihvatio da ode samo dan pred sudar sa Valensijom na startu ligaške sezone nimalo se nije dopalo ljudima iz Sevilje.

Facio, međutim, nije previše uzbuđen, jer se predviđa da će sa Janom Fertongenom činiti standardni štoperski tandem Totenhema. Majkl Doson i Vlad Kirikeš će verovatno biti prodati. Ovaj drugi možda čak i Romi s obzirom na to da je mnogo jeftiniji od Matije Nastasića, kojeg pritom juri i Mančester Siti.

Komentari / 0

Ostavite komentar