Poslije Marija, stiže i Eto!

Kako prenose mediji na Ostrvu, vicešampion Engleske Liverpul ponudio je jednogodišnji ugovor Samjuelu Etou.

Fudbal 22.08.2014 | 13:12
Poslije Marija, stiže i Eto!

Legendarni Kamerunac (33) nastupao je prošle sezone za ekipu Čelsija, a tokom leta kao moguće destinacije sjajnog centarfora pominjali su se klubovi iz Evrope, SAD, ali i Bliskog istoka.

Ekipa sa Enfilda bi tako u istom danu mogla da dobije dva velika pojačanja u napadu, pošto je transfer Marija Balotelija iz Milana praktično gotova stvar.

Menadžer 'Crvenih' Brendan Rodžers napominjao je da želi dodatno da ojača napad, posle odlaska Luisa Suaresa u Barselonu, ali je malo ko očekivao, posle ugovorenog posla sa 'rosonerima' (16 miliona funti), da usledi ponuda i veteranu iz Kameruna.

Nekadašnji napadač Reala, Maljorke, Barselone, Intera, Anžija i Čelsija želi da ostane u Premijerligi, prevashodno u nekoj od ligama 'Petice', pre nego da se uputi na neku egzotičnu fudbalsku lokaciju.

Osim tima sa Mersisajda, prethodnih nedelja se spekulisalo da su i Everton i Ajaks zainteresovani za Etoa, ali se čini da je presudila ponuda Liverpula od 93 hiljada evra nedeljno, plus bonusi, bila dovoljna da ga ubedi da obuče crveni dres.

Ukoliko se oba posla realizuju, Eto i Baloteli će po drugi put igrati zajedno, posle uspešne saradnje u Interu – kada su stigli do triple krune.

Da podsetimo, Enfild je ovog leta napustio Luis Suares, koji je otišao u Barselonu za 72 miliona evra, a u međuvremenu su došli, između ostalih, Adam Lalana i Riki Lambert iz Sautemptona, Emre Džan iz Leverkuzena, kao i srpski reprezentativac Lazar Marković iz Benfike.

Komentari / 0

Ostavite komentar