Ivana Španović 3. u Stokholmu

"Zadovoljna sam, jer sam uspela da sačuvam drugu poziciju. Što se tiče samog skakanja, nisam se osećala baš najbolje, međutim, imaću dovoljno vremena da se odmorim i spremim za finale koje me očekuje 28.avgusta u Cirihu", rekla je srpska atletičarka.

Ostali sportovi 22.08.2014 | 11:20
Ivana Španović 3. u Stokholmu

Srpska atletičarka Ivana Španović osvojila je večeras treće mesto u skoku u dalj na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu.

Evropska vicešampionka iz Ciriha skočila je 6,61 metara u izuzetno jakoj konkurenciji i osvojila nove bodove u sveukupnom plasmanu Dijamantske lige.

"Zadovoljna sam, jer sam uspela da sačuvam drugu poziciju. Što se tiče samog skakanja, nisam se osećala baš najbolje, međutim, imaću dovoljno vremena da se odmorim i spremim za finale koje me očekuje 28.avgusta u Cirihu. Gledajući raspored bodova, verujem da će skok u dalj biti jedna od najzbudljivijih disciplina na samoj završnici i biće to borba za ''dijamante'' do poslednjeg skoka", izjavila je Španovićeva, a prenosi pres služba srpske rekorderke.

Prvo mesto u Stokholmu osvojila je olimpijska i svetska šampionka, Amerikanka Tijana Bartoleta, fantastičnim skokom od 6,98 metara, dok je drugoplasirana evropska prvakinja, Francuskinja Eloiz Lesur, skočila 6,94 metara.

U ukupnom plasmanu Dijamantske lige Bartoleta ima 12 bodova, Španović osam, a Lesur sedam.

Komentari / 0

Ostavite komentar