Anderleht zove Jorgačevića

Bivši reprezentativac Srbije je nedavno raskinuo ugovor sa Erčijeom i pominje se kao rešenje za rezervnog golmana šampiona Belgije.

Fudbal 22.08.2014 | 10:23
Anderleht zove Jorgačevića

Jednog Srbina iz Anderlehta traži pola Evrope, drugi je postao višak, a treći bi uskoro mogao da dođe. Aleksandru Mitrovići u Luki Milivojeviću (ako ne ode u narednih nekoliko dana) bi uskoro trebalo da se pridruži Bojan Jorgačević.

Bivši reprezentativac Srbije je najnovija želja belgijskog šampiona. Naime, pošto je Silvio Proto nedodirljiv na golu, rezervni čuvar mreže Tomaš Kaminski je napustio klub jer želi da ode negde gde će imati minutažu, a trenutno je najbliži Mehelenu. Tako se Anderleht bacio u potragu za golmanom. Porebna im je alternativa za Protota i u prvi plan je iskočilo ime Bojana Jorgačevića. Posle neuspešne jednogodišnje epizode u Turskoj, Jorgačević je nedavno raskinuo ugovor sa Erčijeom iz Kajzerija.

Trenutno je slobodan igrač i Anderleht u njemu vidi jeftinu varijant za alternativu Protou. Jorgačevića cene u Belgiji gde je sa uspehom branio za Gent i Briž, tako da se u Anderlehtu nadaju da će za relativno male pare dobiti golmana na koga mogu da se oslone.

Komentari / 0

Ostavite komentar