Policajac isječen flašom po glavi

Policija je uhapsila vlasnika diskoteke "Amadeus" u Rogatici Slavka N. i njegovog maloljetnog sina D. N. (17) zbog sumnje da su napali policajca i rasjekli ga flašom po glavi, potvrđeno je u policiji.

Republika Srpska 22.08.2014 | 09:27
Policajac isječen flašom po glavi

U Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo rekli su da je tokom intervencije u diskoteci "Amadeus", koja se nalazi u Ravnogorskoj ulici u Rogatici, došlo do napada na policajca I. M. od strane maloljetnika i njegovog oca.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od njih dvojice je  polupanom flašom udario policajca i nanio mu rasjekotine po glavi.

“U istoj diskoteci policajci su kod B. Nj. iz Rogatice uočili pištolj, za koji je utvrđeno da pripada D. N., a potom su oca i sina priveli u službene prostorije. Prilikom uzimanja izjave Slavko je iskoristio pravo da ne odgovara na postavljena pitanja”, rekli su u CJB Istočno Sarajevo, navodeći inicijale.

Oni su dodali da će maloljetnik biti ispitan uz poštovanje zakonske procedure vezane za njegovu starosnu dob.

Zaposleni u diskoteci tvrde da napad nije počinjen kako je navela policija i da su sve snimile bezbjednosne kamere u lokalu ispred ovog objekta.

“U diskoteku je u jednom trenutku ušlo između 15 i 20 pripadnika jedinice za podršku i tražili su da se ugasi muzika. Kad smo pitali zbog čega, jedan od njih je počeo da psuje i rekao da dvije noći ne spava zbog nas”, rekao je jedan od radnika.

On je dodao da je tada došlo do rasprave i da je jedan policajac bez povoda šakom udario vlasnikovog sina. Pomenuti radnik je naveo da kada je mladić pao na pod, drugi policajci su ga udarali nogama.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Nije spavao

22.08.2014 08:04

Sila su ti specijalci. Specijalni do te mere da specijalnijih nema. To sto oni rade, nije radila OZN-a i sve druge sile pre njih. Sutati, gaziti nogama coveka koji je oboren na zemlju, (ako se moze verovati izvoru) ma sta da je uradio, pred svedocima je dokaz bahatosti i za svaku osudu. Sta tek rade s njim kad nekog odvedu na "informativni" razgovor? Pitam se, odakle narodu vise ikakvo poverenje u vlast i policiju bilo koje vrste. Uostalom z abole nekog sto neko nije spavao ili nije jeo deset dana. Kako bi trebao narod da bude besan, koji ne spava i ne jede kako treba mesecima, godinama.

ODGOVORITE
Name

bivsi spwcijalac

22.08.2014 18:56

Nikad nije onako kako se cini. I sam kazes ako je vjerovati izvoru. Ti isti specijalci od kojih se svi groze, idu u vatru i vodu kad zatreba da bi sacuvali zivote gradjana i.mir. Zato bi trebalo malo vise postovanja pokazati prema njima. Na kraju u ratu je spec jedinica MUP a pokazala kako se brani otadzbina naravno sa svm drugim jedinicama

ODGOVORITE
Name

pravednik

23.08.2014 13:50

Policajac je nakon upozorenja o prekidu muzike u lokalu, udaren 2 puta šakom od strane maloljetnika u 03.20 časova,a nakon toga pogođen flašom u glavu od strane maloljetnikovog oca! I nije intervenisala specijala, nego jedinica za podršku!

ODGOVORITE