Najmlađa ljudska Barbika ima samo 16 godina

Ova tinejdžerka iz Ukrajine kaže da ne drži nikakve dijete, da nosi veličinu grudnjaka 6, kao i da do sada nije imala nijednu plastičnu intervenciju.

Zanimljivosti 21.08.2014 | 20:06
Najmlađa ljudska Barbika ima samo 16 godina

Valeriji Lukjanovoj, najpoznatijoj živoj Barbiki na svetu, tron se opasno ljulja. Dolaze nove i mlađe devojke kojima je cilj da liče na žive lutke, a jedna od njih je i Lolita Riči, devojka iz Ukrajine koja ima samo 16 godina.

Ova tinejdžerka kaže da je njen obim struka samo 50 centimetara, da nosi veličinu grudnjaka 6, kao i da do sada nije imala nijednu plastičnu intervenciju.

- Imam divnu figuru pa ne moram da držim dijete. Jedem sve što mogu, šta god da uzmem iz frižidera, bila to kobasica ili voće. Imala sam dobar materijal za početak, a samo sam ga još malo popravila. Moje grudi su prirodne, ali ponekad nosim puš ap da ih dodatno istaknem – izjavila je Lolita, koja svoje fotografije objavljuje na društvenim mrežama.

Ukrajinka kaže da joj je cilj da postigne savršenstvo i da je zbog toga počela da se oblači kao lutka.

- Želim da izgledam savršeno. Mislim da sve žene trebaju da brinu o sebi. Želim da sama sebi budem inspiracija – rekla je devojčica koju i njena majka podržava u odlukama.

Majka je čak i fotografiše u najrazličitijim barbi izdanjima. Njih dve se nadaju da će Lolita uspeti da unovči svoj izgled.

Komentari / 0

Ostavite komentar