Fiš se ne vraća tenisu

Američki teniser Mardi Fiš rekao je da je uspeo da ublaži probleme sa nervozom zbog kojih je prestao da igra, ali da ne zna da li će nastaviti karijeru.

Tenis 21.08.2014 | 10:45
Fiš se ne vraća tenisu

“Prešao sam dug put od trenutka kada su problemi počeli”, rekao je Fiš, koji je imao velikih problema sa anksioznošću od Mastersa u Majamiju 2012. godine, sa kojeg se povukao zbog problema sa srcem.

Fiš je istakao da je imao velikih problema zbog rasporeda turnira i stalnih putovanja, što se posebno videlo na US Openu iste godine, kada nije izašao na teren na meč četvrtog kola sa Rodžerom Federerom

“Imao sam napade panike na svakih 30 minuta tokom dana u to vreme”, istakao je Fiš, koji je otkrio i da tri meseca nije izašao iz kuće.

Pre godinu dana izgledalo je da se vratio tenisu, međutim, nije igrao od tada, ali je što se tiče zdravlja mnogo bolje. Otkrio je više tokom noći ne nosi uređaj koji mu prati otkucaje srca, a započeo je karijeru profesionalnog golfera.

Međutim, i dalje ističe da bi voleo da se vrati tenisu, ali se ne zna kada i da li će se on desiti. Zanimljivo, prihvatio je specijalnu pozivnicu da zaigra u dublu sa Endijem Rodikom na US Openu, pre nego što je njegov sunarodnik morao da odustane zbog antidoping pravila.

Komentari / 0

Ostavite komentar