Bijeljina: Uhapšen Dragan Glogovac

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH jutros su na području Bijeljine uhapsili Dragana Glogovca, osumnjičenog za ratne zločine protiv civilnog stanovništva i ratnih zarobljenika počinjene u mjestu Kamenica u opštini Zavidovići.
 

Republika Srpska 20.08.2014 | 12:27
Bijeljina: Uhapšen Dragan Glogovac

Glogovac je uhapšen prema nalogu Tužilaštva BiH.

Glogovac je pod istragom Tužilaštva BiH zbog sumnje da je kao pripadnik Vojske Republike Srpske, zajedno sa ostalim vojnicima, nečovječno postupao prema zatvorenicima bošnjačke i hrvatske nacionalnosti u zatvoreničkom objektu "Franjo Herljević" u Kamenici.

Tužilaštvo je saopštilo da će Glogovac u zakonskom roku biti predat tužiocu koji će ga ispitati, te nakon toga donijeti odluku o pokretanju prijedloga za određivanje mjere pritvora ili mjera zabrane.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Zozon

20.08.2014 12:32

Gdje si Bajo?Sta je ovo jel to ta tvoja RS u kojoj hapsi ko hoce i koga hoce.Ni tebe ne pita niko nista.A jedan dan ce i tebe odvesti do Zenice.Pricas praznu pricu godinama, a ljudi odlaze u zatvor po narudzbi iz Sarajeva i niko da pisne.

ODGOVORITE
Name

srbin-rs

20.08.2014 13:37

Ovo nam je donio Dodik i njegova politika da nam hapse ljude koji su stvarali Republiku Srpsku!

ODGOVORITE
Name

iznenadjen

20.08.2014 15:14

Znaci ipak su je ovi i ovakvi stvarali. Nije ni cudo sto nam je ovako kako nam je.

ODGOVORITE
Name

bosko

21.08.2014 08:39

Bolje bi vam bilo da izadjete i da protestujete zbog hapsenja Srba nego da sjedite za racunarom i lupate kojekakve nebuloze.

ODGOVORITE