Put Bijeljina – Tuzla i dalje je u prekidu

Na magistralnom putu Tuzla - Bijeljina i dalje je u prekidu odvijanje saobraćaja zbog oštećenja mosta kod mjesta Tobut, pa automobili i manja teretna vozila koriste obilazni put preko Tobuta i Priboja.

Republika Srpska 20.08.2014 | 10:29
Put Bijeljina – Tuzla i dalje je u prekidu

 

a snazi je i dalje zabrana saobraćaja za sva vozila na dionici magistralnog puta Dobro Polje - Miljevina, a automobili mogu koristiti regionalni makadamski put Dobro Polje - Jažići - Jelašica - Miljevina, dok ostala vozila koriste magistralni put preko Rogatice i Goražda, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Povremene polučasovne obustave saobraćaja zbog deminiranja terena aktivne su na magistralnom putu Brod - Odžak u naselju Lijšće, lokalitet Šikare, od 7.00 do 15.00 časova, te na dionici regionalnog puta Zeleni Jadar - Srebrenica od 8.00 do 16.00 časova.

Jednom kolovoznom trakom saobraćaj se odvija na dijelu magistralnog puta Caparde - Karakaj, magistralnim pravcima Klašnice - Prnjavor u Čardačanima, Šepak - Han Pogled, te na regionalnim putevima Bušletić - Modriča, u mjestu Osječani, Konjević Polje - Fakovići - Skelani, Bratunac - Fakovići, Tišča - Caparde i LJubovijski most – Drinjača.

Zbog izlaska na teren građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka - Doboj, na dionicama Šešlije - Johovac i Johovac - Rudanka do kraja godine biće izmijenjen režim saobraćaja, i to tako da će se povremene petnaestominutne obustave saobraćaja vršiti svaki puni čas 7.00 do 17.00 časova, a nedjeljom od 7.00 do 13.00 časova.

Nakon policijskog uviđaja saobraćajne nesreće i uklanjanja vozila sa puta, u 22.30 časova sinoć je pušten u saobraćaj tunel Čeljigovići, na magistralnom putu Sarajevo - Pale i vozila nesmetano saobraćaju ovom dionicom puta.

Auto-moto savez Republike Srpske u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Srpske, Ministarstvom saobraćaja i veza, Agencijom za bezbjednost saobraćaja do petka, 22. avgusta, provodiće preventivnu kampanju "Oduzmi gas, a ne život" radi smanjenja broja saobraćajnih nesreća zbog neprilagođene brzine.

U Federaciji BiH danas će od 7.30 do 14.30 časova zbog izvođenja radova na deminiranju terena kod kasarne u Visokom saobraćaj na dionici autoputa Visoko - Podlugovi iz pravca Visokog biti preusmjeren u preticajnu traku.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, osim na prelazu Doljani gdje se na izlazu iz BiH čeka oko 30 minuta.

Komentari / 0

Ostavite komentar