Navijači više vole Di Mariju, nego Hamesa!

Ogromna većina ispitanih na internet portalu madridskog Asa smatra da bi Argentinac, kojeg mediji mesecima sele u Mančester junajted, trebalo da ima prednost u odnosu na novajliju.

Fudbal 20.08.2014 | 00:00
Navijači više vole Di Mariju, nego Hamesa!

Ipak je to najveći klub na svetu. Navijači u takvim okolnostima jednostavno postaju užasno razmaženi. Real je to. Da, želimo Hamesa Rodrigeza i ne zanima nas cena od 80 miliona evra. Ali... Da, želimo i Anhela Di Mariju. Pristalicama Reala teško je ugoditi.

Iako je čak 45.000 njih dočekalo najskuplje letnje pojačanje na promociji na stadionu Santjago Bernabeu, iako je u narednih 48 sati prodato rekordnih 345.000 dresova Kolumbijca, u Realu niko nema zagarantovano mesto. A navijači smatraju bi večeras protiv Atletika u meču za Superkup mesto u startnih 11 trebalo da zauzme baš Di Marija, čak i ako to znači da Hames, četvrti najskuplji fudbaler u istoriji sporta, mora da ostane na klupi. Čak 26.905 posetilaca madridskog dnevnika As glasalo je za Argentinca u prvom timu. Za Rodrigeza "samo" 9.231.

Sjajna rola Di Marije u prijateljskom susretu sa Fjorentinom svakako je pomogla da se navijači ovako opredele. Hames Rodrigez se još traži u Madridu. Na Svetskom prvenstvu je kao plejmejker Kolumbije imao svu slobodu kod selektora Hoze Pekermana. U Realu se, pak, traži i žrtvovanje zarad defanzive.

Ali, sve ovo je samo kafanska priča za navijače. Španski mediji veruju da će Anćeloti na teren izvesti sledeću trojku u veznom redu – Ćabi Alonso, Toni Kros, Luka Modrić. Ni Di Marije ni Hamesa. Preostaje nam samo da budemo strpljivi i sačekamo 22 sata kada ćemo i saznati startne postave.

Komentari / 0

Ostavite komentar