Suares: Obećavam, neću više ujedati!

Novi fudbaler Barselone Luis Suares poručio je navijačima katalonskog kluba da ne brinu i obećao da da nikada više neće ugristi proitivničkog igrača.

Fudbal 19.08.2014 | 23:45
Suares: Obećavam, neću više ujedati!

Urugvajac je u utorak zvanično predstavljen na ’Nou Kampu’, a na konferenciji za medije govorio je o očekivanjima i debiju za klub.

FIFA je kaznila Suaresa sa četiri meseca suspenzije zbog toga što je na Mundijalu u Brazilu ugrizao Italijana Đorđa Kjelinija. Kazna mu ističe 25. oktobra, a dan kasnije je meč protiv Reala na Santjago Bernabeu.

"Nemojte da brinete, neće se ponoviti. Posle toga sam bio veoma depresivan. Psiholog mi je rekao da moram sa svima da se suočim i izvinim. Kazna je takva i moraću da je prihvatim kao profesionalac. Imam dva meseca da se pripremim, nadam se da ću biti na raspolaganju treneru za meč protiv Reala", rekao je Suares na promociji u Barseloni.

On je u dresu novog kluba debitovao na tradicionalnom Trofeju Đoan Gamper na utakmici protiv meksičkog Leona, koju je Barselona dobila sa 6:0.

"Godinama sam sanjao da igram za Barselonu i sada mi se san ostvario. Mislio sam da se to nikada neće dogoditi. Cenim poverenje predsednika i trenera, kao i ljudi koji su juče došli da me pozdrave. Bilo je spektakularno i uzbudljivo. Osećaj igranja na Nou Kampu je neverovatan", dodao je urugvajski fudbaler.

Jedan od potpredsednika Barselone Đordi Mestre otkrio je da je transfer Urugvajca koštao 81 milion evra, iako se spekulisalo se da je katalonski klub platio Liverpulu 95 miliona.

"Želim da klubu donesesm velike stvari. Nejmar i Mesi su sjajni, divim im se. Dobro se razumemo i znamo da možemo da pomognemo Barseloni u ostvarivanju ciljeva", poručio je Suares.

Suares je tokom karijere igrao i za Nasional, Gronigen i Ajaks.

Za nacionalni tim Urugvaja zabeležio je 78 nastupa i postigao 40 golova.

Komentari / 0

Ostavite komentar