Poznati: Ko je obrazovan, a ko ne

Iako nastupaju, imaju uspešne pevačke karijere, na polju školskog obrazovanja neki imaju završenu samo osnovnu.

Zanimljivosti 18.08.2014 | 12:00
Poznati: Ko je obrazovan, a ko ne

Naša estrada puna je pevačica i pevača koji nisu voleli da uče, ali su se sa mikrofonom snašli.Tako osam razreda osnovne škole imaju Severina, Vesna Zmijanac i Dara Bubamara.

Dok srednju frizersku ima Seka Aleksić, veterinarsku Ceca Ražnatović, a trgovačku Mira Škorić, Jelena Karleuša i Dragana Mirković.Najobrazovanije zvezde sa naše javne scene su Zdravko Čolić i Neda Ukraden, koja ima diplome pravnog i filološkog fakulteta.Srednje muzičko obrazovanje imaju Aleksandra i Kristina Kovač, Romana Panić, Saša Popović, Željko Samardžić i Maja Nikolić.

Lepa Brena je odmah na startu odustala od studija turizma, pa je ostala na srednjoj turističkoj školi, koju je završila pre nego što je započela muzičku karijeru.Jedan od najobrazovanijih ličnosti u muzici je klarinetista Božidar Boki Milošević, koji je magistrirao na muzičkoj akademiji.

On je dao odličan primer ćerkama, Tijani i Kseniji, koje su takođe diplomirale na toj akademiji.Visoko muzičko obrazovanje imaju Kornelije Bata Kovač, Bilja Krstić, Sanja Ilić, Aleksandra Radović, Mari Mari, Lena Kovačević, Nataša Kojić i Ivana Jordan.

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

ćeri

18.08.2014 10:09

A najviše je onih koji nemaju ni osnovnu

ODGOVORITE
Name

Na visini

18.08.2014 10:16

Ceca veterinar. Zamislite je da teli kravu!

ODGOVORITE
Name

Julio

18.08.2014 10:27

Pazi kolika im je dnevnica a samo imaju osnovnu skolu,ne znaju sastaviti recenicu...e mahniti narode!

ODGOVORITE
Name

Edo , Slatina - Tuzla

19.08.2014 15:00

Nekada su profesorice , apotekarke , doktorice , stjuardese bili idoli djevojcicama i djevojkama " generaciji 1970. i neke " , a danas ove predstavnice sunda , nemorala i kica .....a momcima su krimosi i dileri idoli....i kada dodam " nase politicare " , ma mislim da ni u paklu nije gore !

ODGOVORITE
Name

xxx

19.08.2014 15:13

Sta ce im skola imaju sise, silikone a sta je Karleusa izjavila da je uzor mladih nepismena o..a

ODGOVORITE
Name

folker

19.08.2014 19:30

Te osobe polupismene ,nemoralne i spremne na sve su idoli danasnjim djevojcicama koje u tekstovima njihovih sund pjesama nalaze svoju zivotnu filozofiju. Zemljo otvori se!!!!

ODGOVORITE