Ništa čudno: Zaposlila djecu i drogirala narod

Malo čudi kako je nije sramota roditelja djeteta sa prosjekom ocjena 10 koje je na konkursu po pedeseti put dobilo odbijenicu.

Republika Srpska 02.08.2014 | 07:57
Ništa čudno: Zaposlila djecu i drogirala narod

Sin Željke Cvijanović, premijerke Republike Srpske, dobio je posao pripravnika u „Elektroprijenosu BiH“ iako je imao najmanji prosjek ocjena u odnosu na ostalih 12 kandidata koji su se prijavili na to radno mjesto.

Ovo je otkrila nevladina organizacija Transparency International Bosne i Hercegovine (TI BiH), na osnovu informacija o provedenom konkursu i kandidatima koji su zaposleni u ovom preduzeću.

Ništa ovo nije čudno u zemlji nepotizma, korupcije, jada i čemera. Zemlji za koju je jedan novinar dobro rekao da su „potrošeni svi pojmovi kojima je opisivana”.

Nije čudno što je sin premijerke jednog entiteta primljen u državno preduzeće, iako to nije sasvim zaslužio.

Nije čudno ni to što se sadašnja premijerka, a buduća pretendentkinja na mjesto prve žene u Predsjeništvu BiH, žestoko bori za ukidanje iste te BiH, a svoje dijete zapošljava u državnoj firmi mrske joj države.

Nije čudno što para ima ljepši miomiris od floskula o otcjepljenju namijenjenih bijedi.
Nije čudno da neko ko je imao najmanji prosjek bude „regularno“ primljen na radno mjesto, pored 70 magistara građevine koji godinama čuče na birou.

Nije čudno ni to što premijerki nije čudno. Ona kaže da je zahvalna Bogu i ponosna na svoju djecu što se „ne valjaju i ne drogiraju“. Za nagradu im pruža uposlenje, kako i valja. Jer, svaka majka voli svoje dijete.

Nije čudno što premijerka od svog ega ne vidi na stotine hiljada ponosnih majki, koje ispraćaju svoju univerzitetski obrazovanu djecu u...parkove da tamo ubijaju Bogu dane sa 2KM.

Nije čudno niti što kao majka ne pokazujete ni uncu empatije prema tim istim majkama, od kojih će mnoge glasati upravo za nju  na oktobarskim izborima.

Nije, izgleda, pretjerano čudno ni to što Željki ne radi majčinski instinkt kada su u pitanju druga djeca. Ili su to ipak samo brojke i slova, na koja ona od obaveza „faktički“ ne možete niti „oka baciti“.

Nije čudno što trulom demagogijom prijeti novinarima koji „zadiru u njenu privatnost“, dok se kafanskim jezikom obrušava na svakoga ko je inokosan u odnosu na njen stil života i političke poglede.
 
Nije čudno da u zemlji gdje narod plaća poreze i hrani administraciju, dok krvavo zarađenim parama školuje djecu, baš premijerka pokazuje kako se obesmišljava koncept učenja, rada na sebi, koncept regularnosti i fer odnosa.

Nije čudno, kad smo kod stila života, što je premijerki i njenoj sviti posve normalno da im ponosno potomstvo putuje svijetom, završava (ovako ili onako) prestižne i poluprestižne inostrane fakultete, vozika se gradovima Evrope u najnovijim modelima automobila, bahati se po plažama od Sredozemlja do Balija, ide na safarije, ronjenja, planinarenja...Nije čudno.

Nije čudno što je Željka Cvijanović premijerka u entitetu u kojem najbolji student prava radi kao - čobanin! Zašto bi joj to bilo čudno? Od ponosa, prestiža i palanačke nadobudosti ne možete shvatiti, pojmiti i vidjeti gdje joj pripadajući puk živi. A i nije da je pretjerano zainteresovana.

A, plebs živi, nije čudno, naravno, ispod nivoa kanalizacije. Preživljava sa manje od 5 maraka dnevno. Bori se za šaku žita i galon vode - bukvalno. Ako se ne bori za puko preživljavanje, onda se bori kao plaćeničko roblje po svjetskim kruzerima ili perući gaće babama u Skandinaviji.

To su oni sretniji. Oni koji su otišli praznim trbuhom za bajatim kruhom. Zaposleni, kako premijerka kaže. I to ne treba da je čudi.

Ne treba da čudi Željku Cvijanović što su njeni potčinjeni ministri, valjda ugledajući se na nju i šefa joj, uhljebili djecu na državnim jaslama, čisto da im ide radni staž, zdravstveno, penziono i socijalno, dok se oni bave privatnim, porodičnim biznisima....

Malo čudi kako se gospođa premijerka ne  boji Boga, šefa, Tita, svog odraza u ogledalu...u šta god da vjeruje, kada u ovoj suzi svijeta, kojoj je taj isti Bog prije 20 i nešto godina rekao - Doviđenja, zapošljava svoje bližnje na štetu boljih od njih.

Malo čudi kako je nije sramota roditelja djeteta sa prosjekom ocjena 10 koje je na konkursu po pedeseti put dobilo odbijenicu.

Malo čudi kako ne shvata da je nefer i prema rođenoj djeci, koja će do kraja života biti stigmatizirana i koja će, čak i da se dokažu na poslu kao čestiti i marljivi radnici, biti prokužena od strane okoline i kolega kao „oni koji su došli preko štele“. Ili je i to u opisu radnog mjesa pod stavkom (brzo gutanje žabe).

Malo čudi kako premijerka, dok poput svog šefa priča nebuloze tipa „bolje da mi dijete radi, nego da se drogira“, ne pomišlja da je tu istu svoju djecu ubacila u snobovski milje gdje je „droga najbolji drug“. Niti jedno dijete ne treba da se drogira, ali droga je skupa.

Oni gore pobrojani, sve i da hoće, nemaju para za skupe izlaske na kojima bi se „valjali i drogirali“. Osnova etičnosti i empatije nalaže da zbog moralnog, ljudskog zakona, kao i zbog javne funkcije, pazi na izgovorenu riječ. Ne zbog drugih i u strahu od drugih. To nikako.

No, pustimo Željku Cvijanović, njenu  djecu, djecu njenih šefova i njenih protažea...Djeci, pa i njenoj, želim sve najbolje. Nemojte ih upropaštavati bolesnim ambicijama i bahatošću i malograđanskom arogantnošću.

Čudi me postojanje  naroda u zemlji ovoj od bola sazdanoj? Trebalo bi da ga nema. Jer ne reaguje na ovakve višedecenijske sprdnje. Ali ima ga. O. ne, ne da ga ima. Narod reaguje. Onako gologuz, krezav i ćorav, brani svoju premijerku koja se bori protiv „teheranskog Sarajeva“. zapošljavajući svoju djecu na jaslama tog istog Sarajeva.

Narod hipnotisano gleda u televizor i navija za i protiv Željke, dok im se djeca, dobrano zagazila u tridesete, poput zombija motaju po starim raspadnutim stanovima.

Gledaju očevi i majke kako „Željka razbucava Bosića“, dok im potomstvo sa par diploma žica za pola kutije cigara.

I ne čudi mene ta perverzna mazohistička inercija narodna.
Čudi me kako ih Bog sve zajedno drži na zemlji. Između priča o narkomaniji, velikoj Srbiji, maloj privredi, osrednjoj privatizaciji, lokalnim poslovima, velikim pljačkama, malim ugovorima....
Ali, hej, Boga nema, a Poršei i Bentliji se po Banjaluci voze.
Uživajte i vi začuđeni i vi što Vam je sve jasno.

Izvor: Buka

Komentari / 64

Ostavite komentar
Name

nomad

02.08.2014 06:04

I posljednja gnila kruška će pasti u oktobru.

ODGOVORITE
Name

Postidjen

02.08.2014 06:07

Plači, voljena zemljo!

ODGOVORITE
Name

Da mi je samo...

02.08.2014 06:20

Šta bi ovaj koji sroči ovaj tekst,uradio da je na njenom mjestu i funkciji, a da ima sina? Ne vjerujem da bi prije zaposlio dijete tamo nekog, nego svoje...

ODGOVORITE
Name

Rale

02.08.2014 06:21

Zaključak: Ništa nije čudno, u ovoj zemlji nepotizma i korupcije. Biće jedino čudno ako i posle izbora ne dođe do promjene.

ODGOVORITE
Name

lik

02.08.2014 06:27

Džaba napadate ženu,sram vas bilo.

ODGOVORITE
Name

marija

02.08.2014 06:41

A do promjena neće doći,jer su svi isti. Korumpirani lopovi.

ODGOVORITE
Name

РЗ

02.08.2014 06:50

То је само доказ да она нема доследности у ономе шта прича, али исто тако и народ није доследан. Она ће и даље владати, као у многи други.

ODGOVORITE
Name

Bibibibi

02.08.2014 06:54

Perfektno, svaka cast autoru!!!

ODGOVORITE
Name

VASKO

02.08.2014 06:55

OVO JE ZEMLJA CUDA.

ODGOVORITE
Name

zeljko cg

02.08.2014 07:29

Nije sve u ocjenama i u prosjeku,ima nešto i u novčaniku. Nije važno šta znaš i ko si,nego čiji si. To je kod nas tako u biće,a kome se ne sviđaa,nek razguli. Ima života i van granica Republike Srpske,a nije ni tamo puno bolje.

ODGOVORITE
Name

Suze

02.08.2014 07:45

Poslije ovog teksta - koji nas fantastično podsjeća na sve ono što smo u lavini afera za koje svaki dan saznajemo pomalo zaboravili - čovjek može samo da plače. A kada obriše suze, shvati da je vjerovatno džabe plakao: Ovaj narod je mazohista (definicija: "Osjećanje zadovoljstva prilikom izloženosti fizičkoj boli ili poniženju."). I onda opet počnes da plačeš.

ODGOVORITE
Name

Maksim po diviziji

02.08.2014 07:57

Poslije 3 mil. IRB kredita za "malog" Igora, stvarno je bezveze da Zeljkin sin nakon studija kao i svako dijete koje se ne drogira dobije posao.

ODGOVORITE
Name

HEO

02.08.2014 08:01

Sledeće je: Predsjednik Dodik "pravični" izlazi u javnost sa izjavom da treba preispitati zaposljavanje i da ako ima neregularnosti treba ponisititi konkurs. Tako lupa šamar i tako žrtvuje već žrtvovanu Željku i dobija nove političke poene pred izbore za predsjednika. Narod se zabavlja i komentariše par dana. Niko ne misli o mlijeku i pelenama za dijete... Putuj Evropo...

ODGOVORITE
Name

Đorđe

02.08.2014 08:02

Molim TV BN da na sajt postavi pravilnik o prijemu radnika. Ne mogu verovati da se za recimo prosek 10 na fakultetu dobije 10 bodova.Da intervju dobije 150 bodova. Ja sam tražio po internetu,ali nisam našao. Znam da u zapošljavanju u školi intervju od oko 100 bodova uzima najviše 6 bodova.Znači intervju je "neznačajan". Ovo me interesuje .Nakaradan je pravilnik ,ako je kao što piše Transparency International Bosne i Hercegovine (TI BiH),ako je ovo tačan pravilnik.To je "nakaza" od pravilnika. Hoću kao zabrinut roditelj da znam tačno.

ODGOVORITE
Name

Navijac

02.08.2014 08:04

Tesko da ce se gospodja zacrveniti na ovaj tekst i pustiti sina na ulicu da se "valja i drogira". Oktobar je blizu. Ko god da pobijedi, treba prikupiti, popisati ovakve slucajeve i preispitati. Otkaze uruciti svim maminim i tatinim sinovima, a one koji su ih primili preko reda kazniti.

ODGOVORITE
Name

Aco

02.08.2014 08:15

Odličan tekst,sve je jednostavno receno! Doći će i oni na red. Eksperiment sa Živkom Budimirom je uspio,dali su nam do znanja da se visoki funkcioneri mogu hapsiti.Samo,Željkica i ostali su toliko ograničeni da ne shvataju te poruke,i od koga dolaze.

ODGOVORITE
Name

GASTARBAJTER

02.08.2014 08:57

OPOZICIJO OVO JE DOKAZ DA JE UVJEK BILA SPREMNA NA SVE SAMO DA USPIJE....DAKLE SPREMNA JE I NA IZBORNU PLJACKU...A OCITO JE DA NEMA FINO VASPITANJE KOJE UVJEK BILO REZERVISANO ZA ŽENSKU DJECU U POŠTENIM PORODICAMA.

ODGOVORITE
Name

Dragan

02.08.2014 08:58

Ovde vise nema ni stida ni srama. Vlada ološ sa kupljenim diplomama. Pametni i sto su stvarno ucili i zavrsili fakultet nikada nece moci da pokažu to svoje znanje od ovih parazita i ljigavaca. Gori su od poplave kuge i kolere.

ODGOVORITE
Name

kraljevic marko

02.08.2014 09:23

Treba njih sve poslat na Goli otok pametan je bio Tito.

ODGOVORITE
Name

Dosta vise

02.08.2014 09:27

Da je imalo covek zaposlila bi neko dete iz siromasne porodice umesto svoje dece I time dala primer jednog postenog politicara ili narodnog politicara.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

02.08.2014 09:45

Mi smo sami krivi za to. Samo vi poslušnici glasajte za ove lopove. Možda dobijete po jednu jabuku iz Bajinog voćnjaka ako se smiluje.

ODGOVORITE
Name

Oko sokolovo

02.08.2014 09:56

Ona se samo odlično uklopila u sistem kojeg je uspostavio Milorad Dodik i njemu slični, Radmanović, Špirić, Dodikovi kumovi i ostali tajkuni i poltroni. U tom njihovom sistemu možeš biti samo ili bandit, ili gov.. poltron. Nema dalje. Glasajte opet za njih ako ste svi takvi i hoćete tako. Do sad ste se za..bali samo tri puta.

ODGOVORITE
Name

Srle

02.08.2014 10:10

BRAVO

ODGOVORITE
Name

GASTARBAJTER

02.08.2014 10:13

ONAJ ILI ONA KOJA "KUPI" DIPLOMU FAKULTETA NEMA I NIKAD NIJE IMALA KARAKTERA... TAKAV ILI TAKVA JE SPREMNA I DA LAŽE I DA KRADE I MOŽE POČINITI I NAJTEŽA KRIVIČNA DJELA KAO STO JE UBISTVO ČOVJEKA - OVAKO SE UČI NA KRIMINOLOGIJI.

ODGOVORITE
Name

GASTARBAJTER

02.08.2014 10:18

MILORAD DODIK JE IZGUBIO IZBORE ONOG DANA KAD JE "OVU" (od svih nadimaka i imena ona zaslužuje samo navedenu pokaznu zamjenicu) POSTAVIO ZA MINSTRA... A SVOJOM GLUPOM ODLUKOM JE UVRIJEDIO MENE KAO LJUDSKO BICE...

ODGOVORITE
Name

Dokle je to došlo

02.08.2014 10:28

Nemam ništa protiv zezanja ali neka svako svoje zezeanje plaća svojim novcem a ne mojim.

ODGOVORITE
Name

ĐURĐA I M

02.08.2014 10:36

A PREMIJERKA ,KAKAV JE TO KARAKTER DOĆI U BIJELIM ČIZMICAMA NA STRATIŠTE ILI POPLAVU SVJEDNO .VIDI SE DA NE ŽIVI U OVOM SVIJETU

ODGOVORITE
Name

realnost

02.08.2014 10:36

Budite realni, garantujem da svi vi što pišete,isto bi uradili

ODGOVORITE
Name

Vaso

02.08.2014 10:38

Mi znamo ko su i kakvi su Japanci a Japanski ambasadir je rekao sve,dakle vi slijepci uživajte i dalje u uređenom društvu i ekonomskoj stabilnosti!!!

ODGOVORITE
Name

Eh

02.08.2014 10:41

Treba reći otvoreno a ne uvijati.

ODGOVORITE
Name

oooo

02.08.2014 11:05

Njih stid?! Pa oni ne znaju šta je to! A na kraju, mi smo ih birali i kako stvari stoje opet ćemo pa nek nas j..u

ODGOVORITE
Name

RODITELJ SREDNJOŠKOLCA

02.08.2014 11:19

Čudi me da se ne javi ni jedan školski kolega iz srednje i sa fakulteta tog VUNDERKIND Cvijanovića pa da sa nama podijeli "Bisere" školovanja......................

ODGOVORITE
Name

Julio

02.08.2014 12:19

Pa dobro ,pa i ona je uradila kao i mnogi drugi,nista strasno.to je bilo iprije i sad i ubuduce. Mentalitet

ODGOVORITE
Name

Vampir

02.08.2014 12:40

Narode, ne uzdaj se ni u oktobar. Ni jedan vladar na svijetu se nije borio za narod, već se borio za vlast i kapital. Stići će i oktobar, ali samo da sjaši Kurta, a uzjaši Murta. Sve ostalo će biti još gore. Bankrot nam ne gine.

ODGOVORITE
Name

Transparensi transparentno

02.08.2014 13:13

ivana korajlic kad bude tuzila elektroprenos gdje kao pripravnik zaposlen premijerkin sin morace podnijeti tuzbu i protiv ZIBL -a i direktora Cvijanovica koji je premijerkiin muza, a koji je mimo procedura na posao primio muza Ivane Korajlic. Cvijanovic je imao saglasnost za cetiri pripravnika a onda je mimo procedure primljen muz Ivane kao peti. Po sazanjima nije bio prijavljen na konkurs

ODGOVORITE
Name

jovica

02.08.2014 13:17

Da a od Bosica,Ivanica Cavica djeca na birou

ODGOVORITE
Name

Otac

02.08.2014 13:34

Za teske kriminalce uvesti >>Smrtnu Kaznu

ODGOVORITE
Name

baraba

02.08.2014 13:36

sve lopov do lopova i nikad se to na balkanu nece iskorijeniti

ODGOVORITE
Name

stole

02.08.2014 14:23

Poslije ovog fenomenalnog prikaza svih nasih moralnih dilema svaki komentar je suvisan,osim onim koji su cuvari lika i djela

ODGOVORITE
Name

X

02.08.2014 14:31

Vij oj usta.

ODGOVORITE
Name

milanm

02.08.2014 14:37

Moraju pasti na izborima, u suprotnom biće sve gore, osiliće se preko svake mere, jer će za to i pored svih nepravdi koje čine sopstvenom n

ODGOVORITE
Name

Душан

02.08.2014 14:51

Нажалост непотизам се и даље наставља и наставиће се и даље ако недигнемо свој глас и кажемо доста, а први корак према томе може бити смјена ове власти у октобру и долазак нових људи од којих очекујемо промјене

ODGOVORITE
Name

Ivana_Sarajevo

02.08.2014 14:59

Čudno je i to što i dalje postoje ljudi koji podržavaju premijerku i njen postupak.

ODGOVORITE
Name

viktor

02.08.2014 15:05

Kakav je to nepotizam ili igra po pravilima stranaca. Mama u upravnom odboru a kcerka zapislenik a sve po recepturi stranih kuhinja.

ODGOVORITE
Name

Pokojna Mileva

02.08.2014 15:30

Neka ste svoje zaposlili, moj ce da se drogira.

ODGOVORITE
Name

M

02.08.2014 15:41

PROMJENA NEĆE BITI NI POSLE IZBORA,MOGU DOĆI DRUGI UMJESTO OVIH ALI TO NEĆE PROMJENITI NIŠTA,JER PERSONALNE PROMJENE NISU PROMJENE,OVDE TREBAJU SUŠTINSKE PROMJENE,PROMJENE MENTALITETA I SISTEMA VRIJEDNOSTI,SVE OSTALO JE ZAČARANI KRUG.

ODGOVORITE
Name

Pantelija

02.08.2014 16:02

Nije mi jasno kako mislite da će ovakva djeca biti stigmatizirana i odbačena.Naprotiv.Mi smo tako jadni da će oni u ovakvoj nakazi od države biti male Baje.Klanjaće im se većina.Ropski mentalitet.

ODGOVORITE
Name

Jovan

02.08.2014 16:40

Kazu Mali briljirao na intervju. ..

ODGOVORITE
Name

DADO

02.08.2014 17:25

NEKA ZAPOŠLJAVAJU-I VI BI SVOJU DJECU

ODGOVORITE
Name

истина

02.08.2014 17:39

Нико не може оспорити чињеницу "што дуже су зли људи на власти толико више зла трпи обичан народ". То је рекао Дракон. Жалосно је што се нико не бави питањем, колико је људи извршило суицид ради непотребних грешака власти? Таква грешка је, ако људи из власти пред изборе повећавају плате и крканлуке да покажу своју великодушност пред изборе, па кад потроше паре онда се обичним људима одузимају стечена права под разним изговорима. То је подмукао начин угрожавања најпоштених људи који немају другог излаза из проблема за које су криви други него да дигну на себе . Људи из такве власти не могу се представљти као заштитници бар дијела народа којем наносе зло за своје добро. Не прозим никога а љутиће се ко свему ово препзна себе међу властима које сусе мијењале на овим просторима.

ODGOVORITE
Name

sandra79

02.08.2014 18:35

Sta ce Elektroprenosu dipl. građevinci?

ODGOVORITE
Name

dedo

02.08.2014 18:43

koliko ja znam Tito je imao zakon o porijeklu imovine. Sta bi sa tim zakonom. Ovi nasi politicari bogatini ne priznaju ni jedan zakon ne moze se biti preko noci bogatas i skolovati djecu u inostranstvu dok drugi nemaju sta jesti niti imaju marku da daju djetetu da izadje sa prijateljima na kafu.

ODGOVORITE
Name

nada

02.08.2014 19:58

Prije oktobra treba neko od omladine pozvati svu omladinu da izadje na izbore a predloziti na liste mlade ljude sa Biroa svih nacionalnosti, u oba entiteta izabrati skolovane, pametne nije bitno koje je vjere. Ljudi nacionalizam nam djecu ostavi bez porodica, bez staza, ostarismo bez unucadi mozemo mi sirotinja zajedno vidili smo za vrijeme poplava.

ODGOVORITE
Name

una

02.08.2014 20:11

Napred Željka

ODGOVORITE
Name

nata

02.08.2014 22:05

Koliko vidim niko se ne buni u ovoj drzavi, svi cute i gledaju i tako prodje 8 godina i procice ih jos.. ZAKLJUCAK: ONI SU NASE OGLEDALO, DA NISU NE BI UPRAVLJALI NAMA I SA NASOM DJECOM...

ODGOVORITE
Name

Gadura

02.08.2014 22:36

Postovana BN redakcijo obozavalac sam vaseg sajta pa vas molim da izbjegavate bar da stavljate slike od ove Zeljkice ili cu morati napustiti ovaj sajt, a ponekad mislim da su sve zene ovakve pa pomislim i na razvod braka. Mislim da cete ovo uvazit ne samo radi mene vec i radi mnogih posjetilaca vaseg sajta.

ODGOVORITE
Name

Vuk

03.08.2014 09:57

Sram te bilo.

ODGOVORITE
Name

Ženoljubac

03.08.2014 10:23

@Vuk, nisi ti vuk, ti si nešto sasvim drugo, ne mogu reći šta jer administrator ne bi objavio. Ne mogu ni nju nazvati pravim imenima jer ni to administrator ne bi objavio. Ne mogu reći ni zašto je Dodik, nju bez ikakvog iskustva, bio postavio za ministra za evropske integracije pa onda za predsjednika vlade. Takvih kao što je Željka, puna su državna preduzeća, organi uprave i na republičkom i lokalnom nivou, političke stranke, vlast itd. Zna se na osnovu čega su se sve te "željke" dočepale svih tih dobro plaćenih pozicija. Razmišljaj malo svojom tintarom Vuče. Razmišljaj o zbilja školovanim ženama od kojih mnoge isto tako dobro izgledaju i više su nego poželjne ali nisu za jednokratnu upotrebu. Ne gospodine. A pametnije su pedeset puta. Sram tebe bilo Vuče svih tih takvih drugih žena.

ODGOVORITE
Name

gavrilo princip

03.08.2014 10:52

Gospodjo premijerka ili ministarka zamisli kako je majkama ili suprugama koje su izgubile muzeve djeca poginulih boraca nemaju zaposlenje ni dvadeset godina posle rata. Sram da vas bude! Imate slucajeve gdje su muz i zena obadvoje djeca poginulih boraca, imaju malu bebu, trazili su posao cak i u crkvenoj kuci u Mrkonjic Gradu nisu dobili. Da nije tuzno bilo bilo bi zalosno.!

ODGOVORITE
Name

Pokojna Mileva

03.08.2014 11:22

Veliki Baja je sigurno perverzan.Pogledajte je samo.

ODGOVORITE
Name

Tuzlak

03.08.2014 14:05

Gdje u svijetu nista ne uspjeva i ne radja, kod na u BiH vala moze sve....

ODGOVORITE
Name

daniel

03.08.2014 16:58

Mene da se pita uzeo bi kineski sistem.. za ovakve korumpirane i mito stvari strijeljanje, sijeci ruku ili unisti vid... Ma nema vise mjesta za komentare,samo nasilno, kazna je iz raja izasla.

ODGOVORITE
Name

Anđa

03.08.2014 21:56

Ne živi se od Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine, već od hljeba... Kada to shvatimo možda nam i bude bolje !!!

ODGOVORITE
Name

gadura

05.08.2014 23:23

oooo ja gada iz teslica grada dragi Teslicani zar bas nju izabraste od toliko lijepi zena teslica nedajte da prilazi blizu banji upropastice vam cijelu turisticku karijeru banje vrucice

ODGOVORITE