Vojska Srbije "razbila" Kfor, rezultat 4:1

Predstavnici Vojske Srbije i Kfora odigrali su danas, u bazi Bondstil kod Uroševca, fudbalsku utakmicu, u kojoj su domaćini izgubili sa 1:4.

Srbija 01.08.2014 | 22:03
Vojska Srbije "razbila" Kfor, rezultat 4:1

"Tokom popodneva, na marginama sastanka na visokom nivou, odigrana je revanš prijateljska fudbalska utakmica između ekipa Kfora i Vojske Srbije u bazi Bondstil. Utakmica je završena rezultatom 1:4", navodi se u saopštenju Kfora.

Kako je ranije saopšteno, ekipe Vojske Srbije i Kfora odigrale su do danas dve utakmice, i oba puta pobedio je tim Vojske Srbije, na domaćem terenu.

Utakmice su neformalna prilika za povećanje međusobnog razumevanja i poverenja pripadnika VS i Kfora, navodi se u saopštenju Kfora.

"Sastanci zvaničnika Kfora i VS održavaju se redovno od 1999. godine, a utakmica je samo potvrda odlične saradnje Vojske Srbije i Kfora", kazao je u sredu major Jovan Krivokapić agenciji Beta i podsetio da je "Kfor garant mira i stabilnosti naših građana na
Kosovu i Metohiji".

Sasanak u sedištu Kfora u kampu Filmski grad u Prištini deo jeredovnih razgovora na visokom nivou u skladu s Vojno-tehničkim (Kumanovskim) sporazumom. Glavni učesnici su bili general Salvatore Farina i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Ljubiša Diković.

Izvor: Beta

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bogoljub

02.08.2014 09:13

Kazem ja,Srbija bre,Srbija!

ODGOVORITE