U Drini optimisti pred start PL BiH

Put ka opstanku u Premijer ligi fudbaleri Drine započeće u Mostaru protiv Veleža. Klub iz Zvornika je u svoje redove doveo deset novih igrača i trener Dragan Mićić očekuje da će ovaj igrački kadar ispuniti cilj i izboriti opstanak.

Fudbal 01.08.2014 | 23:45
U Drini optimisti pred start PL BiH

„Velež je klub koji je u posljednje tri sezone ostvario veliki napredak i sigurno je da u novi šampionat ulaze sa željom da nastave tamo gdje su stali prošle godine. Imaju dobar igrački kadar, ali smatram da imaju i određene nedostatke koje ćemo mi pokušati da iskoristimo. Velež jeste favorit, ali mi ne idemo sa bijelom zastavom i želimo da osvojimo bod u Mostaru,“ rekao je trener Dragan Mićić.

Drina je u Vrapčićima posljednji put gostovala prije tri godine, a meč je tada okončan rezultatom 2:0 u korist Veleža.

Ako je suditi po rezultatima u posljednjim pripremnim utakmicama, u redovima Drine iz Zvornika imaju određenih problema pred start nove sezone.

Bez obzira na slabe partije, vezista Ivan Lazarević vjeruje da će njegova ekipa u narednom šampionatu izboriti opstanak.

- Nanizali smo četiri poraza u finišu priprema koji su sigurno posljedica umora. U posljednjih sedam dana djelujemo dosta svežije i vjerujem da ćemo pravo lice pokazati na susretu sa Veležom. Imali smo određenih problema sa povredama, ali smo svi spremni. Znamo da nas na premijeri očekuje težak posao i da je domaći tim favorit, te da samo ukoliko pružimo svoj maksimum možemo iznenaditi ‘’rođene’’ – naglašava Lazarević.

Šef stručnog štaba Dragan Mićić zadovoljan je poslom urađenim u pripremnom periodu.

- Ekipa je u odnosu na prošlu sezonu gotovo nepromjenjena, a stiglo je deset kvalitetnih pojačanja. Na susret protiv Veleža putujemo bez bijele zastave, ali ulogu favorita prepuštamo domaćinu – tvrdi Mićić.

Nekoliko dana prije početka sezone Drina je dobila i deseto pojačanje. U redove Zvorničana je stigao napadač Miloš Filipović koji je prošle sezone nastupao za BSK iz Borče.

Komentari / 0

Ostavite komentar