Jarić preživio rizičan let aviona!

Košarkaš preživeo dramu u avionu.

Srbija 01.08.2014 | 14:40
Jarić preživio rizičan let aviona!

Marko Jarić preživeo je rizičan let u sredu uveče kada se avion u kom je leteo za Tivat našao u olujnom ciklonu i izazvao velike turbulencije. Kako "Alo" prenosi dva i po sata su bili zarobljeni u avionu, a Jarić se trudio da ostane smiren, iako mu nije bilo svejedno.

Prvo su čekali pola sata da dobiju dozvolu da polete, a kada su poleteli nastala je prava drama u avionu. Turbulencije su bile velike, a deca su vrištala i plakala i niko nije smeo da ustane sa svog sedišta.Dva i po sata nisu dobili ni čašu vode, a stjuardesi je pozlilo.

Sa gustim oblacima i munjama su se borili sat vremena, kada je predviđeno vreme za sledanje isteklo, profesionalni ljudi iz crnogorske avio-kompanije su uspeli da učine sve da putnici bezbedno slete.- Loše vreme je uticalo na kašnjenje prilikom poletanja, ali i sletanja aviona.

Najvažnije od svega je da su putnici bezbedno sleteli.Problemi sa turbulencijom su se stvorili zbog ciklona koji je baš u tom trenutku došao iz Hrvatske. - rekao je referent prodaje sa aerodroma.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

mitrovic

01.08.2014 12:47

U avionu je bilo jos putnika osim Jarica...Nije potreban ni ovakav naslov ni posebno isticati to sto je on bio u avionu...Nemam nista protiv Jarica, ali ispada da je vazno da je on bio u tom avionu, a da njega nije bilo nikom nista, to je obican svijet koji je navikao na probleme u avionu.

ODGOVORITE