Aplikacije koje moraš da isprobaš

Nije lako pronaći prave aplikacije za Android telefon, jer nam nisu dostupne one "premium" aplikacije, a u mnogima se, i pored "free" oznake, traži da se dokupe gotovo svi iole kvalitetni sadržaji, kako bi se aplikacije koristile u potpunosti.

Informacione tehnologije 31.07.2014 | 16:00
Aplikacije koje moraš da isprobaš

Osim WhatsApp, Viber, Skype, Google aplikacija i onih najpopularnijih za koje već znate isprobajte i ove, koje je Business Insider izabrao kao najbolje za "launcher" stvari.

1. Aviate

Yahoo je napravio odličan alternativni "launcher" za Android uređaj, koji olakšava korišćenje omiljenih aplikacija, omogućava lakšu organizaciju prečica i ne opterećuje telefon previše što se rada tiče. Aplikacija Aviate sadrži opciju "Spaces" koja u gornjem uglu ekrana menja sadržaje, u zavisnosti od toga gde se nalazite i doba dana, kako bi vam ponudila prave mogućosti i informacije - na putu do posla videćete gužvu u saobraćaju, prognozu i slično.

2. Start

Odlična dopuna za "Lock screen" novijih Androida omogućava korišćenje aplikacija po izboru na zaključanom ekranu. Recimo, u traci s leve strane možete spakovati ikonice Twittera, Facebooka, Instagrama i drugih aplikacija, koje će vam prikazati nove informacije kada kliknete na njihovu ikonicu. Tu je i centralni prsten sa dodatnim informacijama, kao i gomilu tema koje u potpunosti menjaju izgled zaključanog ekrana.

3. Buzz Launcher

Ovaj izuzetno jednostavan za korišćenje program u potpunosti menja izgled  Android sistema, a na raspolaganju su stotine tema. Omogućava organizaciju aplikacija i vidžeta.

4. Cover

Zamena za klasičan "Lock Screen" uči vrmenom koje aplikacije u koje doba dana koristite i ubacuje njihove prečice na zaključan ekran, odakle ih možete učitati i koristiti i bez otključavanja telefona. Ova aplikacija još uvek je u beta fazi, ali radi dobro.

5. EverythingMe

Automatizovani "launcher" koji organizuje omiljene aplikacije na početnim ekranima Androida i omogućava pretragu svih sadržaja, kako na netu, tako i na telefonu, kroz fajlove i aplikacije, odmah sa početnog ekrana. EverythingMe organizuje prečice, fajlove, kontakte i druge sadržaje.

6. Apex

Najuredniji "launcher" za Android. Početni ekran ima samo jednostavnu sliku, Gogle pretragu i omiljene prečice. Takođe, omogućava regulaciju tranzitivnih animacija i promenu akcija koje se obavljaju pritiskom na "Home" dugme.

7. Action

Jednostavan toliko, da morate da ga vidite! Omogućava azbučni (abecedni) raspored ikonica. Vi ste ti koji birate ikonice i sadržaj, a Action će se pobrinuti da uvek izgledaju dobro pomoću raznih pozadina.

8. Nova

Jedan od "launchera" koji omogućava najviše podešavanja po izboru korisnika - od izgleda ikonica, preko tema, animacija, celokupnog izgleda Androida... Na osnovnom ekranu recite "OK, Google" i započinje se glasovna pretraga, a na Playu se nalaze stotine tema i paketa ikonica.

9. Smart Launcher 2

Uredno, jednostavno i praktično. Smart Launcher 2 omogućava postavljanje samo osnovnih informacija na početni i zaključan ekran.

10. Themer

Stotine i stotine Android tema čeka na vas sa ovom aplikacijom koja sa svakom temom u potpunosti menja izgled Android telefona. Neke su besplatne, neke se plaćaju, ali ćete svakako imati ogroman izbor novih tema, koje su razvrstane po kategorijama, na raspolaganju.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Konj

01.08.2014 14:08

Alo koje alplikacije, ovo sve launcheri. Koji idiot ovo piše

ODGOVORITE
Name

da

24.09.2014 15:34

Slazem se sa komentarom iznad

ODGOVORITE