Edo Murić u Partizanu?

Reprezentativac Slovenije i bivše krilo Krke iz Novog Mesta mogao bi da bude drugo pojačanje crno-belih ovog leta.

Košarka 31.07.2014 | 16:15
Edo Murić u Partizanu?

Edo Murić u Partizanu?

Zimus je izgledalo kao gotova stvar, a onda šampion Srbije nije uspeo da se plasira u Evroligu i mnoge stvari su se promenile.

Ipak, Murićeva želja da sarađuje sa Duškom Vujoševićem je ostala, što je potvrdio u nedavno datom intervjuu slovenačkom portalu "Siol".

Dobro obavešteni izraelski novinar Dejvid Pik u sredu je "tvitnuo" da bi Murić i Partizan brzo mogli da se dogovore oko buduće saradnje, što bi klubu iz Humske 1 došlo kao "melem na ranu" posle odlaska Nemanje Dangubića u Crvenu zvezdu Telekom i uz vrlo realnu mogućnost da kapiten Dragan Milosavljević ne potpiše novi ugovor.

Murić je, inače, nedavno promenio agenta. Umesto Aleksandra Raškovića iz "Wasserman Media Group", sada ga zastupaju Miodrag Ražnatović i agencija Beobasket.

"Još nismo pričali sa Partizanom", zagonetan je bio Ražnatović u izjavi za MONDO.

Murić ima 22 godine, visok je 202 centimetra, a prošle sezone je bio statistički najkorisniji košarkaš Krke, posle Jake Klobučara. Beležio je prosečno 13,4 poena, 4,7 skokova, 1,6 asistencija i 1,4 ukradenih lopti.

Bio je učesnik prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva, a i sada je na spisku novog selektora Jureta Zdovca za FIBA Svetski kup u Španiji.

Partizan je sve dogovorio sa nekadašnjim članom FMP Železnika i Crvene zvezde Beograd, Andrejom Milutinovićem, a Murić bi mogao da bude drugo, možda i najzvučnije pojačanje ovog leta.

Sa njim bi povratak u Evroligu, posle jedne sezone odsustva, bio dosta realniji...

Komentari / 0

Ostavite komentar