Zamalo tuča Karlović-Per!

Nešto se retko, skoro nikad, ne dešava na teniskim terenima, a upravo se desilo u Vašingtonu. Revoltiran porazom, Benoa Per odlučio se da tokom celog meča vređa Iva Karlovića u nekoliko navrata pomenuvši da ne može da veruje da "gubi od takvog igrača".

Tenis 31.07.2014 | 12:30
Zamalo tuča Karlović-Per!

Kako prenosi "Index.hr", totalno neprijaljteski odnos između Pera i Karlovića zavladao u Sjedinjenim Američkim Državama, a Hrvat je na kraju pobedio sa 7:6(5), 6:7(11), 7:6(2).

"Ovo nije tenis", "Nikad ne bi trebalo da izgubim od ovakvog tenisera" i "P**i ga", moglo se čuti od francuskog predstavnika koji je na kraju izgubio totalno kontrolu, a prisutni tvrde da je umalo došlo i do tuče.

Karlović je tražio objašnjenje za takvo ponašanje, dok se Per na kraju "ohladio" i stao kako bi se slikao sa navijačima.

Ipak, Karlovićev trener Petar Popović izjavio je da je Francuz dobar čovek, ali da se zaista ponašao van okvira belog sporta.

"Istina je da se Per nije ponašao korektno, ali on je dobar dečko. Nažalost, na terenu poludi i transformira se. Sve je to sada prošlost", rekao je Popović.

Komentari / 0

Ostavite komentar