Liverpul pobedio Siti u Njujorku

Boljim izvođenjem jedanaesteraca Liverpul je na Internaconalnom kupu šampiona u Njujorku savladao Mančester siti sa 5:3 (2:2, 0:0).

Fudbal 31.07.2014 | 11:00
Liverpul pobedio Siti u Njujorku

Boljim izvođenjem jedanaesteraca Liverpul je na Internaconalnom kupu šampiona jutros u Njujorku savladao Mančester siti sa 5:3.

U regularnom toku utakmica je završena rezultatom 2:2 (0:0). Dvostruki strelac za Mančester siti bio je crnogorski reprezentativac i bivši prvotimac beogradskog Partizana Stevan Jovetić (53. i 67. minut), dok su golove za Liverpul postigli Henderson (59.) i Sterling (85).

Jovetić je drugi put na Internacionalnom kupu šampiona bio dvostruki strelac na jednoj utakmici pošto je postigao dva gola i protiv Rome koju je Mančester siti pobedio sa 5:1.

Prilikom izvođenja jedanaesteraca za Siti je pogodio samo Iheanaćo, dok su neprecizni bili Kolarov, Jaja Ture i Navas. U dresu "građana" igrao je i Matija Nastasić, dok na drugoj strani Lazar Marković nije bio ni u protokolu.

Na suprotnoj strani penal nije iskoristio samo Staridž. Zato jesu Kan, Henderson i Lukas i Liverpul je stigao do pobede.

Komentari / 0

Ostavite komentar