Ludogorec - Partizan, reakcije

Trener Ludogoreca Stojčo Stoev rekao je da ga je iznenadila taktika Partizana u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbal 31.07.2014 | 08:15
Ludogorec - Partizan, reakcije

Šef stručnog štaba bugarskog predstavnika je istakao da će njegova ekipa u revanšu ići na pobedu.

"Zavrseno je nerešeno, želeli smo da pobedimo, ali na žalost nismo uspeli. Partizan nas je iznenadio taktikom, nisam očekivao da će igrati toliko zatvoreno i defanzivno. Nismo mogli da damo gol malo zbog nemoći, a malo zbog žurbe", rekao je Stoev.

Fudbaleri bugarskog Ludogoreca i Partizana odigrali su u Razgradu 0:0 u prvom susretu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Šanse u revanšu su i dalje 50:50. Dobra vest je da nisu postigli gol. Partizan će u revanšu imati prednost u vidu navijača, ali mi nećemo igrati defanzivno. Igraćemo otvoreno i pokušati da pobedimo", istakao je Stoev.

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da nije u potpunosti zadovoljan rezultatom meča sa Ludogorecom i istakao da crno-beli u revanšu moraju da pobede.

"Kakva je bila najava, takva je i bila utakmica: tvrda, takmičarska, na rezultat. Mogla je da ode u oba pravca. Imali smo nekoliko prilika... Velika disciplina igraca Partizana, velika borbenost. U drugom poluvremenu smo morali da budemo precizniji u dodavanjima, da budemo tečniji. Kada se sve sabere i oduzme, odlučuje utakmica u Beogradu", rekao je Nikolić.

Fudbaleri Partizana i Ludogoreca odigrali su u Razgradu 0:0 u prvom susretu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Revanš je za sedam dana na stadionu u Humskoj.

"Partizan mora da pobedi, igramo pred svojom publikom i to nije mala prednost. I ovde je uticaj publike bio prednost. U Beogradu očekujem veliku podršku svom timu. Želeli smo gol ovde. Imali smo tih nekoliko situacija kada je trebalo da damo gol i nekoliko iz kojih smo mogli da stvorimo dobru priliku. Polovično, ne mogu u potpunosti da budem zadovoljan", naveo je Nikolić.

Napadač Partizana Danko Lazović nije završio meč u Razgradu, pošto se požalio na bol u ramenu.

"Povreda ramena, pa videćmo. Bilo je puno duela i borbe na terenu. Falio nam je definitivno tih 20 minuta, kada je njegova mirnoća mogla da presudi i odluči utakmicu", zaključio je Nikolić.

Fudbaler Partizana Vladimir Volkov rekao je da crno-beli moraju da budu oprezni u revanš meču protiv Ludogoreca.

Njegov saigrač Darko Brašanac naveo da su šanse rivala za prolaz iz trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona podjednake.

"Sigurno da Ludogorec u revanšu neće igrati ovako lepršavo, ali i mi moramo da budemo oprezni. Imamo jedan dobar, ali i nezgodan rezultat. Nećemo se zaletati, ništa nećemo raditi na silu", rekao je Volkov.

Fudbaleri Partizana i Ludogoreca igrali su u Razgradu 0:0 u prvom susretu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Šanse za prolaz su podjednake. Očekujem da na našem punom stadionu slika bude potpuno drugačija. Mislim da je sve osim poraza dobar rezultat u ovakvim utakmicama i zato moramo da budemo zadovoljni. Moramo da popravimo realizaciju, jer u ovakvim utakmicama je često i jedna prilika luksuz, a mi smo imali četiri", naveo je Brašanac.

Napadač crno-belih Petar Škuletić smatra da Partizan ima dobar rezultat pred revanš.

"Šef je zahtevao od nas da igramo uže napred i zato je bilo toliko uklizavanja, borbe za svaku loptu. Imamo dobar rezultat za revanš i verujem da ćemo imati više sreće na našem stadionu. Sigurno je da Bugare očekuje pakao u Humskoj pred našim navijačima, a samim tim će i utakmica izgledati potpuno drugačije", rekao je Škuletić.

Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona izmešu Partizana i Ludogoreca igra se sledeće srede od 20.45, u Beogradu.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar