Nevrijeme u Zagrebu za sobom ostavilo pustoš! (VIDEO)

Snažno nevreme sa olujnim vetrom i jakom kišom protutnjalo je delovima Hrvatske i Zagrebom, gde dvadesetak ekipa zagrebačkih vatrogasaca još ispumpava vodu iz poplavljenih objekata.

Region 31.07.2014 | 06:58
Nevrijeme u Zagrebu za sobom ostavilo pustoš! (VIDEO)

Kako su javili hrvatski mediji, zbog jakog nevremena tokom popodneva bio je prekinut vazdušni saobraćaj nad celom Hrvatskom.

Pripadnici Javne vatrogasne službe grada Zagreba i dobrovoljnih vatrogasnih društava imali su posle nevremana praćenog grmljavinom više od 60 intervencija ispumpavanja vode, i to pretežno u istočnom delu grada.

Na terenu je još 20 ekipa i intervencije su u toku, prenela je agencija Hina.

U Zagrebu je tokom nevremena bio otežan saobraćaj u celom gradu, mnoge ulice su bile poplavljenje, a kako javlja Index.hr, usled jakih udara vetra, oštećen je i stadion fudbalskog kluba Dinamo u Maksimiru.

Dinamovim stadionom na Maksimiru prohujali su vrtlozi vetra koji su oštetili rasvetu i tunel kroz koji igrači izlaze na teren. Rušili su golove i nosili klupe za rezervne igrače po terenu, navodi hrvatski portal.

Zbog jakog nevremena poplavljen je i Zadar. Ali, za razliku od Zagrebčana, oni su poplavljene ulice iskoristili da bi na njima zaigrali vaterpolo.

Jako nevreme očekuje se i u Srbiji.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

nomad

30.07.2014 19:58

Vratila se oluja u Zagreb!

ODGOVORITE
Name

Istina

30.07.2014 21:09

Ahahahah a jesi kralj!

ODGOVORITE