Bivši Partizanovci postaju 'Zmajevi'!

Nenad Marinković i Obiora Odita na pragu saradnje sa Voždovcem.

Fudbal 30.07.2014 | 19:50
Bivši Partizanovci postaju 'Zmajevi'!

Golman Darko Božović, desni bek Tome Kitanovski, defanzivni vezni Uroš Sinđić, njegov doskorašnji saigrač iz Donjeg Srema Ognjan Damnjanović i 21-godišnji vezista Dušan Pantelić već su zadužili opremu Voždovca, a ekipa Zorana Milinkovića uskoro bi mogla da dobije i dva, možda ne najbolja, ali verovano najzvučnija pojačanja – Nenada Marinkovića i Obioru Oditu.

Bivši tandem Partizana je u poodmaklim pregovorima sa upravom beogradskog kluba, a sporazum bi mogao da bude postignut do kraja nedelje, pa bi Zmajevi trebalo da dobiju novu snagu u navali.

Odita se u srpski fudbal, a podsetimo da je pored Partizana tri sezone proveo i u Javoru, vraća iz Taraza iz Kazahstana gde je za dve godine odigrao 42 ligaške utakmice i prema dostupnim podacima postigao 11 golova. Marinković je po odlasku iz Superlige (iz Smedereva) igrao u Švajcarskoj (Servet) i Izraelu (Bnei Jehuda i Hapoel Akre).

Voždovac bi, inače, do početka nove sezone trebalo da se pojača još dvojicom ili trojicom novajlija. Prošle sezone nije bilo vremena za pripreme, jer su Zmajevi u elitu upali tek posle propasti Hajduka iz Kule... Ove sezone Voždovac planira da izbegne borbu za opstanak.

Komentari / 0

Ostavite komentar