Roma bolja od Reala u Dalasu!

Fudbaleri Rome savladali su minimalnim rezultatom ekipu Reala iz Madrida u okviru grupe A na Internacionalnom Kupu šampiona.

Fudbal 30.07.2014 | 16:50
Roma bolja od Reala u Dalasu!

Real je bolje otvorio susret, imao nekoliko prilika u uvodnih pola sata, ali Bejl, Isko i drugovi nisu uspeli da zatresu mrežu Rimljana.

Najbolju priliku za prvaka Evrope propustio je upravo Velšanin, krajem prvog poluvremena, kada je bio neprecizan sa desetak metara. Roma je do pobede stigla iz prve prave prilike, kada je Frančesko Toti iz klizećeg starta ubacio loptu u mrežu Dijega Lopesa.

Srpski reprezentativac Adem Ljajić odigrao je ceo meč za 'Vučicu' na "Koton Bol Areni" u Dalasu, a u nekoliko navrata našao se u akcijama svog tima.

Real je do kraja meča pokušao da savlada Kastana i stigne barem do boda, ali je Kastan bio odličan.

Posle dva odigrana kola Real ima jedan bod i nalazi se na poslednjem mestu grupe, dok se Roma ovim trijumfom probila na drugo mesto sa tri boda. Prvi je i dalje Mančester Junajted, koji je posle boljeg izvođenja jedanesteraca savladao Inter, sa pet bodova, dok ekipa Nemanje Vidića ima tri boda.

Poslednje kolo grupne faze na program je drugog avgusta, a sastaće se: Inter – Roma i Mančester junajted – Real Madrid.

Početak meča počeo je na ružan način, jer je Malijac Sejdu Kejta očugledno imao neraščišćene račune sa Pepeom, koji datiraju još iz 2011. godine. Tada je za vreme 'El Klasika' Kejta optužio Portugalca da ga je vređao na rasnoj osnovi i nazvao majmunom.

Ipak, da se sve završi na pravi način potrudili su se navijači u samom finišu meča, kada su utrčavali na teren. Neki su to iskoristili da propagiraju svoje političko mišljenje, jedni su samo trčali po terenu, dok je jedan navijač 'kraljevskog kluba' iskoristio priliku da se slika sa Iskom.

Komentari / 0

Ostavite komentar