Zvezda vraća i Kelhara?

Slovenački štoper danas će znati hoće li mu Šefild Vendzdi ponuditi ugovor. Ukoliko se to ne dogodi, pridružiće se crveno-belima.

Fudbal 29.07.2014 | 15:50
Zvezda vraća i Kelhara?

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović dobio je juče neočekivano pojačanje u vidu Nejca Pečnika, jednog od najzaslužnijih igrača za osvajanje titule prošle sezone, a velike su šanse da mu se na raspolaganje uskoro stavi i Dejan Kelhar!

Ovaj tridesetogodišnji štoper, koji je proletos igrao u tandemu sa Savom Pavićevićem i, kako kaže, zaljubio se u srpski klub, po isteku šestomesečnog ugovora s klubom s Marakane otišao jena probu u Englesku, tačnije u Šefild Vendzdi, koji se takmiči u Čempionšipu, a danas bi menadžer Stjuart Grej trebalo da se izjasni da li je Slovenac zadovoljio njegov ukus. Ukoliko Kelhar ostane bez ugovora na Ostrvu, već je dogovoreno da se vrati u Zvezdu i priključi treninzima Lalatovićeve ekipe.

Nema sumnje da bi povratak iskusnog defanzivca mnogo značio mladom timu crveno-belih.

Ako Kelhar bude obukao Zvezdin dres, uskoro će na treninzima, gledajući prošlu sezonu, od ključnih igrača nedostajati samo Dragan Mrđa, koji je otišao u Japan, i Boban Bajković, koji je i dalje u potrazi za novim klubom. Jer i Miloš Ninković će se priključiti radu ekipe po povratku u Beograd, ali su male šanse da potpiše za Zvezdu, iako ga njegovi dojučerašnji saigrači ubeđuju da im pomogne u novom šampionatu, bar do zimske pauze.

Komentari / 0

Ostavite komentar