Bešić stigao u Everton!

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić potpisao je petogodišnji ugovor sa Evertonom u koji stiže iz Ferencvaroša za četiri miliona funti.

Fudbal 28.07.2014 | 20:35
Bešić stigao u Everton!

Defanzivac ima 21 godinu, rođen je u Nemačkoj, a u mađarski klub je prošle sezone stigao iz Štutgarta, gde je i počeo fudbalsku karijeru.

“Muhamed je mlad igrač koji je mnogo napredovao u poslednje dve sezone, može da nastupa kao centralni odbrambeni, ali i kao defanzivni vezni fudbaler“, rekao je menadžer Evertona Roberto Martines.

Bešić je bio deo tima Bosne i Hercegovine na Mundijalu u Brazilu, a do sada je za seniorsku selekciju nacionalnog tima odigrao 12 utakmica.

“Pokazao je na Svetskom prvenstvu veliku zrelost, dobro pokriva prostor, ima dobru tehniku i unosi dinamičnost u igru. Sigurno će biti veliko pojačanje“, zaključio je Martines.

U redove kluba iz Liverpula nedavno su stigli Garet Beri iz Mančester Sitija i Sem Birn iz Mančester Junajteda, dok su ekipu napustili Apostolos Velios, Mejson Springtorp, Magaj Gaj, Đerar Delofeu i Lasina Traore.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

bijeljina

28.07.2014 19:00

iz Hamburga otjeran kao los i bez perspektive a sada vazi za jednog od vecih talenata u Evropi. Cuden neke procjene ovih danasnjih strucnjaka. U svakom slucaju dobar potez Muhamede i zelim ti sve najbolje zmaju nas.

ODGOVORITE
Name

RS Fudbaleri

29.07.2014 06:08

Volio bih vidjeti vise RS tacnije Srba koji su u reprezentaciji, ne mogu prezaliti Subotica sto nije htio igrat za BiH bili bismo mnogo jaci sa njim a ima i drugih. Nadam se da vise nece biti odluka poput Suboticeve...

ODGOVORITE