KK CZ odgovorila Eltonu Braunu

Nakon što su pojedini mediji preneli navode bivšeg Zvezdinog košarkaša Eltona Brauna, koji se obratio preko društvene mreže Tviter i poručio da mediji i tim-menadžeri treba da prestanu da ogovaraju igrače koji traže svoje plate, te da ne štite Crvenu zvezdu koja govori loše o onima koji žele svoj novac, oglasio se i beogradski klub čiji je Ameriakanac bio član.

Košarka 28.07.2014 | 15:30
KK CZ odgovorila Eltonu Braunu

"Pre svega, Elton Braun je u potpunosti isplaćen za vreme koje je proveo u Crvenoj zvezdi. Do poslednjeg dolara. I, nije tačno da mu klub duguje bilo šta, kako su pojedini mediji objavili.

Ipak, ono što je činjenica je da se Elton Braun vrlo neprofesionalno ponašao dok je bio član KK Crvena zvezde Telekom. Pre svega Braun je odbio da trenira, a potom i da putuje sa ekipom u Rusiju na duel sa Uniksom u završnoj fazi Evrokupa. Zbog vrlo nekorektnog odnosa prema timu, Braun je bio i odstranjen iz ekipe na neko vreme. Međutim, pružena mu je druga šansa, ali Braun se ni na koji način nije potrudio da opravda novac za koji je doveden u klub pa je sa njim raskinut ugovor. I onda, kao i sada, Braun je više pričao preko društvenih mreža nego na terenu gde je trebalo da opravda uložena sredstva.

Potez Eltona Brauna, koji je na veoma ružan način govorio o svom bivšem klubu, je veoma nekorektan i poprilično nerazumljiv, jer ponavljamo da je on u potpunosti isplaćen i prema njemu nema nikakvih dugovanja.

U maniru KK Crvena zvezda Telekom nije da na ovakav način polemiše sa bivšim igračima i zato to više nećemo činiti bez obzira na to da li će se Elton Braun ponovo oglašavati preko društvenih mreža i pominjati KK Crvena zvezda Telekom u bilo kom kontekstu. Jednostavno, na ovu priču stavljamo tačku kao što je isplatom do poslednjeg dolara stavljena tačka i na njegov ugovor u Crvenoj zvezdi"; navode crveno-beli, a Elton Bran se u međuvremenu zaista iznova oglasio, i to rečima "Ono što se desilo između mene i Zvezde je prošlost ("voda koja je prošla ispod mosta"), želim im im sreću", kao i "Samo da razjasnim, Zvezdini navijači su SJAJNI".

Komentari / 0

Ostavite komentar