"Klintona zlostavljala majka"

Novinarka Lusinda Frenks, koja je intervjuisala suprugu bivšeg predsednika SAD godinu dana nakon skandala sa Monikom Levinski, u novim memoarima iznosti tajne porodice Klinton.

Svijet 26.07.2014 | 14:50
"Klintona zlostavljala majka"

U magazinu “Tok” je 1999. godine objavljen samo deo intervjua, a ostatak je Lusinda odlučila da obelodani tek sada, citirajući Hilari Klinton.

"Bilova majka je bila udata za njegovog očuha Rodžera Klintona, alkoholičara koji je tukao. Kasnije je i sama postala nasilna. Kada vam majka uradi ono što je Virdžinija uradila Bilu, to vas obeleži za sva vremena", izjavila je Hilari novinarki.

Bivša američka državna sekretarka istakla je da su traume iz detinjstva krive za to što je njen suprug bio neveran. "Ako ste u mladosti izloženi zlostavljanju, čitavog života ćete naklonost roditelja tražiti na pogrešnom mestu", kaže Hilari.

Bil je navodno patio zbog turbulentnog odnosa svoje majke i bake. Virdžinija Keli se stalno svađala sa svojom majkom koja je brinula o Bilu kada je imao samo četiri godine, prenosi "Blic".

"Između njegove majke i bake je postojao užasan konflikt. Psiholog mi je rekao da je jednom prilikom rekao da je za dečaka najgore da bude između dve zavađene žene jer će bezuspešno pokušavati da ugodi obema", objasnila je Hilari novinarki.

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

vaso

26.07.2014 12:41

Videli smo mi jos 1999 da on nije normalan i da mu nesto fali a sad nam je jasno i sta.Jer neko ko moze da ubija decu po Srbiji ocigledno je da nije normalan sad nam je jasno zasto je covek psihicki poremecen.

ODGOVORITE
Name

domaci stranac

26.07.2014 12:54

Jel to opravdanje sto je on zlostavljao cjeli svjet ?

ODGOVORITE
Name

Aco

26.07.2014 13:11

Kakvi ludaci upravljaju zemaljskom kuglom!

ODGOVORITE
Name

kirk daglas

26.07.2014 14:42

I ovakvom psihopati dati drzavne funkcije da rukovodi vojskom policijom obavjestajnim resorom jadna nam i kukava majka.No i kod nas nista nije bolje samo dragi bog nas moze spasiti.

ODGOVORITE
Name

DOTIČNI

26.07.2014 15:33

Ako ga je majka zlostavljala, dali je on morao biti okrutan prema suverenoj DRŽAVI Srbiji i Crnoj Gori-članici UN, da ubija nedužnu djecu, ljude, da razara iz vazduha imovinu koja se stvarala 5 decenija. Stići će ga Božja kazna kao i Američku diktatorsku administraciju. Koji je to monstrum, kada je mogao mimo odluke UN da sa svojim poslušnicima iz cijelog svijeta ( 19 zemalja )da bomarduje suverenu zemlju, i da joj otmu dio teritorije, koja je vjekovima kolijevka SRBIJE.

ODGOVORITE
Name

Ninja

26.07.2014 16:21

Dok Amerika nema krize nema ni Europa a klinton dok je bio presjednik ekonomija je bila najbolja . Nikad ono vrijeme neće više doći . A mi što smo se osiromašili to je naš problem sami smo sebi neprijatelji bili I danas nam ne paše

ODGOVORITE
Name

Krajišnik

26.07.2014 21:35

Zadnjih bar 5 predsjednika SADa su užas. Dno dna. Uporedite ih sa sledećim imenima: George Washington, Franklin D Roosevelt, Abraham Linkoln, Theodore Roosevelt, Harry S Trumann, Dwight Eisenhower, Thomass Jefferson. Izgeda da i ta zajednica u zadnjih 30 godina ima baš velikih problema. Bill Clinton je ubjedljivo najgori predsjednik SADa ikada.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

27.07.2014 11:01

Ono što oni rade po svijetu mogu samo monstrumi.

ODGOVORITE