Vanzemaljci dolaze u narednom vijeku?

Asteroid "101955", na kome se nalazi tajanstvena "crna piramida", najopasniji je objekat po budućnost Zemlje, pošto postoji velika šansa da udari u našu planetu - navode astrolozi.Kanadski satelit NEOSSAT fotografisao je tajanstveni objekat na ovom asteroidu.

Zanimljivosti 26.07.2014 | 14:24
Vanzemaljci dolaze u narednom vijeku?

Na snimku se mogu vidjeti četiri strane objekta i ravan vrh. Drugim riječima – piramida. 

Na jednoj od strana piramide vidi se svijetla pravougaona površina, za koju "ufolozi“ (nepriznata naučna disciplina koja se bavi izučavanjem NLO) misle da je - reflektor. 

Prema njihovom tumačenju, piramida nije niša drugo do prevozno sredstvo vanzemaljaca. 

U prilog ovoj teoriji ide to što se piramida i drugi dijelovi asteroida razlikuju po boji. 

Asteroid se kreće u pravcu Zemlje, a da li se na njemu zasita nalaze vanzemljaci i o kakvoj je piramidi riječ - Zemljani će saznati tek 2182. godine, kada da će se on sasvim približiti Zemlji. 

NASA smatra da je ovaj kosmički objekat jedan od najopasnijih za budućnost Zemlje. 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Slija

26.07.2014 16:37

U svetom pismu pise sve,kakva NASA oni mogu samo da pretpostavljaju

ODGOVORITE
Name

Boby

26.02.2024 15:51

U svetom pismu piše sve, ali nismo jedina bića koja postoje u beskrajnom svemiru. Naravno vanzemaljci postoje kao što postojim mi ali su napredniji dosta od nas. Na primer u sazvežđu Oriona postoji tako zvana plava rasa vanzemaljaca. Izgledaju poput vilenjaka iz gospodara prstenova i svi imaju plavu kosu i plave oči i visoki su oko 2,5 do 3,5 metra.

Name

naučnici-gluposti

26.07.2014 19:36

vanzemaljci putuju na asteroidu i posetiće nas šta kad asterpid ode oni će ostat baš kod nas naučnici su to oni tačno znaju-ako putuju na asteroidu znači nemaju prevozno sredstvo kojim mogu putovat to znači nemaju nas čime kolonizovati ako i mogu putovat kamo žele čemu će im asteroid na kome nema života koji je nepravilnog oblika bez atmoosfere

ODGOVORITE
Name

re.Slija

26.07.2014 20:17

U svetom pismu piše i spominje se Antikrist. Znamo samo da će doći i prestavljati se kao lažni Isus pa čak i da je Bog. Ono što nije zapisano je kakvim će lažima doći, a to nam je na iskušenje (vjerovatno nešto vezano za masone, piramide, SAD, nato i ovog mesiju od Židova) LP.

ODGOVORITE