Hrvatska podijeljena zbog Brene

U samo jednom danu razgrabljene su ulaznice za koncert Lepe Brene u makarskom klubu "Petar Pan", pa su organizatori odlučili da popularnu pevačicu ugoste i sutradan.

Zabava 24.07.2014 | 22:35
Hrvatska podijeljena zbog Brene

Međutim, za razliku od njenih obožavatelja, "braniteljske" organizacije Makarskog primorja Brenin dolazak nisu dočekali raširenih ruku.

- I danas se u Srbiji proganjaju Hrvati, ovih dana su dve porodice proterane iz Vojvodine, te im se pretilo smrću, mi u isto vreme dozvoljavamo da nam srpska pevaljka zabavlja narod.

E, moj narode...Žalosno je da pevaljka, koja je za vreme Domovinskog rata u najžešćim sukobima s četničkim agresorom u isto vreme nosila i promovisala uniformu tih istih četnika, koji su vršili zlodela po Hrvatskoj, veličajući njihove navodne pobede.

Zato nam nije jasno ko je i zbog čega dao dozvolu za njene nastupe u našoj zemlji. Nismo protiv biznisa, ali onda se treba znati da dovođenje Fahrete Jahić provocira hrvatske branitelje i domoljube, što smatramo nedopustivim, stoji u saopštenju Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata na kojem stoji potpis predsednika Damira Zukića, a koje je preneo RTL.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

hahah

24.07.2014 20:42

Pa, nije ona kriva što je pametna, isto kao i Kusturica i mnogi drugi, ljudi idu za sistemom, kako vjetar duva, međutim bitno je imati pare.

ODGOVORITE
Name

batica

25.07.2014 08:53

Da su nama mnogi kao Brena, rata ne bi ni bilo. A braća Hrvati opet sa njihovim nacionalnim ponosom nigdje u Evropi osim u Njemačkoj nisu na dobrom glasu.

ODGOVORITE