Šta vaš omiljeni modni dodatak govori o vama?

Znamo da naši astološki znakovi ponešto govore o našoj ličnosti, ali šta poručuju velika torba ili slušalice na ušima?

Moda i ljepota 24.07.2014 | 12:15
Šta vaš omiljeni modni dodatak govori o vama?

Uvek nosite: preveliku torbu - Možda vas prijatelji već pred vama ili vama iza leđa zezaju zbog vaše divovske uvek pretrpane torbe, ali to ne treba da vas zanima. Zašto? Zato što ste uvek u pokretu i spremni za akciju. Provodite radne dane van kuće, a praktična individualka poput vas uvek mora biti spremna za sve nepredviđene situacije.

Nekad ćete možda patiti kad vas zabole leđa jer kao da nosite paket enciklopedija u torbi , ali kao izviđač, uvek ste spremni i znate da vas na kraju stvarno ništa ne može iznenaditi.

Uvek nosite: Minđuše sa porukom - Neko se ne boji da uhvati ukoštac s dramom. Minđuše koje odvlače pažnju detalj su za ženu koja se ne boji da hrabro pokaže svoj lični stil.

Od klasičnog glamura do kul i nepredvidivog, modno ste neustrašivi i ljudi cene to na vama.

Uvek nosite: Mačkaste sunčane naočare - Možda romatično razmišljate o prošlosti čiji deo uopšte niste ni bili i dosta ste sentimentalni. Vama se sviđa taj retro stil i cenite unošenje određenog damskog duha u svakodnevicu. Živela ženstvenost!

Uvek nosite: slušalice na ušima - Voleli biste da vaš život ima svoju muzičku filmsku podlogu, zar ne? Pa, i mi isto. Vi ne samo da volite muziku, već ona vama treba kako biste preživeli dan. Slično tome, okružujete se umetnošću, knjigama i filmovima koji vas inspirišu. Vi ste kreativna žena puno snage i čvrstih stavova i uverenja.

Uvek nosite nežno poslagane lančiće - Ako volite tanke lančiće koje rado složite u većim količinama, oko vrata, verovatno pratite najnovija zbivanja u svetu mode. Znate da se nepogrešivi stil krije u najmanjim detaljima, te ne smatrate da morate na sva zvona pokazati najnoviji hit na tržištu kako biste dokazali da ste sređeni i “skockani”. Vi ste elegantni i šik, ali nikad to ne biste priznali javno.

Uvek nosite: otkačenu masku za smartfon - Ekcentrični ste i ne bojite se ničeg više od toga da vas neko nazove “normalnom” i jednostavnom. Marširate u svom ritmu i tako se izražavate pred svima i bez ograničenja. Birate odeću, nameštaj, modne detalje i šminku na osnovu toga od čega vam jače zakuca srce, čak i ako će drugi oko vas ostati u čudu. Uostalom, ko ne bi želeo dodatni par ušiju na mobilnom telefonu?

Uvek nosite: Rej Ban naočare - Vaš moto je da ono što nije slomljeno nema potrebe ni popravljati. Vi se u potpunosti držite klasike, i to je vidljivo na vašem licu, ali i u garderobi. Vi ste kraljica elegancije, a tradicija definitivno nije dosadna kad je vi nosite na sebi.

Komentari / 0

Ostavite komentar