Dječak predosjetio pad MH 17

Kako bi ti izabrala da umreš? Šta će se dogoditi sa mojim telom ako me sahrane? Je l ništa ne bih osećao jer će duša putovati ka Bogu", pitao je noć pred polazak.

Svijet 23.07.2014 | 22:48
Dječak predosjetio pad MH 17

Migel Panduvinata i njegov stariji brat Šaka poginuli su na letumalezijskog aviona MH17. Njihova majka je otrkila kako je Migel (11) noć pred put postavljao veoma neobična pitanja o smrti, duši i Bogu.

Dok su bili u Amsterdamu prišao joj je i pitao da li može da je zagrli. Migel inače dobro podnosi letove i putovanja i uvek im se raduje. Ali ne i to veče.

Odjednom je postavio pitanje "Kako bi ti izabrala da umreš? Šta će se dogoditi sa mojim telom ako me sahrane? Je l ništa ne bih osećao jer će duša putovati ka Bogu?", na veliko iznenađenje majke koja tvrdi da ranije nije postavljao takva pitanja.

Kada je ispratila sinove, Migel je odjednom dotrčao do nje i rekao "Mama, nedostajaćeš mi. Šta ako se avion sruši?".

Začuđena majka ga je upitala odakle sva ta pitanja i uveravala da će sve biti uredu. Posle dva sata joj je zazvonio telefon "Gde si? Avion se srušio!", vikala je njena prijateljica.

"Trebalo je da ga poslušam", navodi sada skrhana majka koju očekuje sahrana oba sina.
Malezijski avion boing 777 leteo je iz Amsterdama u Kuala Lumpur, a oboren je na istoku Ukrajine, gde je poginulo svih 298 putnika i članova posade.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zao mi je

25.07.2014 19:52

Pored duznog postovanja i saosecanja s porodicama nastradalih, ipak mislim da se neumereno izvestava o padu aviona u poredjenju sa dosadasnjim nesrecama.Za mnoge nismo ni culi.

ODGOVORITE