SDS: SNSD nešto debelo krije!?

Saopštenje SNSD jasno pokazuje da nešto kriju. Umjesto da sami utvrđuju nepravilnosti koje su zdravstvo dovele u kolaps, SNSD samo širi lažne optužbe i pokušava zamesti tragove.

Republika Srpska 23.07.2014 | 16:14
SDS: SNSD nešto debelo krije!?

Svaka afera treba biti ispitana i svako ko se bavi kriminalnim radnjama treba da odgovara. Stanje u zdravstvu je poznato građanima Republike Srpske, kao i brojne afere koje su počinili Dodikovi kumovi (Škrbić, Kljajčin...)

Mi se zalažemo da svi ugovori budu javni, a ne pogodbom u četiri oka ili preko fantomskih kompanija s egzotičnih mjesta, kao što je slučaj izmirenja duga Republike Srpske prema zdravstvenim ustanovama Srbije, gdje imamo situaciju da se preko Maršalskih ostrva vršila transakcija.

SDS, kao stranka koje je osnivala Republiku Srpsku, je garant sigurnosti i integriteta Republike Srpske i svaki pokušaj da se insinuira nešto drugo je smiješan.

INFORMATIVNA SLUŽBA
SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Krajišnik

23.07.2014 15:09

Ovaj, na vlasti u Republici Srpskoj, neprijatelj srpskog naroda je daleko gori od onog iz 1991. godine.

ODGOVORITE
Name

neka bude

23.07.2014 17:00

Pocelo je pocelo. Brod tone, misevi dave jedan drugog bjezeci. Niko nije kriv, e nece moci ovaj put. Samo argumenti i sipaj te dalje.

ODGOVORITE
Name

seve

23.07.2014 20:40

Partija pise o zakonu o javnim nabavkama. Sramota. Panika.

ODGOVORITE
Name

Simo

24.07.2014 18:03

Ma ne treba nikakvo saopštenje da se vidi da nešto kriju. Kriju oni mnogo što šta. Samo posle oktobra treba rasvjetliti sve njihove malverzacije. To je jedini način da ova država krene naprijed.

ODGOVORITE